resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 936
    herkes sanıyor ki sosyal medyadan başkan seçilecek. kendisi bile bu yanılgıya kapılmaya başladı son zamanlarda. galatasaray genel kurul üyeleri bambaşka bir dünyada, hatta sosyal medyaya inat bir topluluk.

    mustafa cengiz başkanlığında yaptığı saçma ibrasızlık hala üzerinde büyük bir sıkıntı, insanlar unutuyor ama üyelerin cengiz, adnan polat, abdurrahim albayrak yakını olanları kesinlikle bu yüzden kendisine hala bilenmiş durumdadırlar.

    hatta bu açıdan yiğit şardan'ın aday olması kendisi çin iyi oldu bile diyebilirim, şardan aday olmasaydı bütün bu üyeler elmas'ın karşısındaki bir adaya yöneleceklerdi ve bence kazanma ihtimali çok düşük olacaktı.

    şuan arkasında faruk süren, ünal aysal lobisi var ama bu gruba yakın üyeler de bence eşref hamamcıoğlu ve burak elmas arasında bölünme ihtimali de var, bu da kendisine büyük dezavantaj.

    ayrıca ışın çelebi'nin ortaya attığı işleri iflas etmiş 560 milyon dolar borcu olan insanlar aday olmuşlar, söylemi de kafa karıştırıcı.

    ben bu gibi şeyler üzerinden baktığımda keşke metin öztürk aradan sıyrılsa diyorum, çünkü güçlü bir listesi var genç ve iyi hazırlanmış aday. umarım sonuç iyi olur ama sıkıntılı bir seçim olacağı kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın