• 78
    düşünülenin aksine çok zor geçecek maçtır. nedeni bellidir. beşiktaşın var yoğu anasının ligidir ve şampiyonluk ihtimalinin oldukça düşük olduğu bu sezonda prim yapabileceği en belirgin şey derbi galibiyetleridir. ayrıca oldukça dinlenmiş biçimde bizim maça çıkacaklar, biz ise 2 antrenmanla derbiye çıkacağız. oldukça zorlu bir atmosferde maç olacak. beşiktaş sürekli saldıracaktır. benim düşüncem ilk yarım saat oyunu kilitlemek sonrasında yorulan ve kazanmak zorunda olan beşiktaşa elbet bir tane sallarız, maçın başında oldukça sert defans yapacaklardır.

    bizim oyuncularımızın konsantrasyon oranı bu maçı kazanma oranımızı belirleyecek, özellikle defans hattımızda geçmişe oranla güven veren bir yapı mevcut. (bkz: lucas neill) fakat santrafor eksiğimiz orta sahamızın top çevirme özelliğini çok düşürüyor. bu maç jo'nun bence ölüsü oynar. eğer sakatlığının etkisi fazla yoksa 90 dakikayı kaldırabiliyorsa çıksın oynasın koç gibi de çıkartır maçı orta sahamız rahat eder en azından.

    hakem ise artık derbi hakemi olan fırat aydınus. fırat aydınus genele bakarsak iyi bir hakem ama formsuz olduğu zaman maç katletme özelliği de mevcut. seyirci baskısından pek etkilenmiyor. maçı kesmekten pek hoşlanmıyor, bizim kırılgan yapımız için negatif bir durum bu. rakibin sertliğine aynı şekilde cevap verirsek sahada sinmeden rahat bir mücadele veririz.

    konsantrasyon nedeniyle mağlubiyet sürpriz bir sonuç değil, ama beraberlik daha ağır basıyor. kazanırsak ise ballı kaymak olur tadından yenmez. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın