• 966
    yanlış 11 ve düzen ile çıkıp istediğimiz skoru alamadığımız maç. arda ve akbaba gibi fazla hareketli olmayan, içerideki adamlara açtığı toplarla etkili olan bir ortasaha / kanat düzeni ile başlıyoruz. maç esnasında rekor seviyede orta açılıyor ama bu ortalar açılırken içerideki forvetimiz hava hakimiyeti olan mustafa değil halil oluyor. gerçekten anlamak güç.

    kerem ile başlanmamasını anlayabilirim, ilk yarı itibariyle malatya çok çıkmadı, ve kerem fazla boş alan bulamayabilirdi. ama havadan bu kadar geldiğimiz bir oyun planında içerideki forvet mustafa olmalıydı.

    yediğimiz golün tekrar izahı yok. savunma uyuyor, taçtan gelen top kaptırılıyor ve adem uygun pozisyonda gelişine güzel vurarak skoru alıyor. muslera sanırım ters ayakta yakalandığı için tepki veremiyor.

    adem büyüğe gerçekten çok saygı duyuyorum ve taraftarımız tarafından kendisine yapılan saldırıları kınıyorum. adem formasını terlettiği takıma sonuna kadar hizmet veren bir oyuncudur, maçta da bunu yapmıştır. golünü attıktan sonrada saygı duyulacak bir davranış sergilemiştir, ve maçın hiç bir anında bizi tahrik edecek, oyunu öldürecek davranışlarda bulunmamıştır.

    ayrıca attığı gol ile ligde en fazla gol atan yerli oyuncu olmuştur. buna rağmen milli takım için düşünülmemesi çok ayıp. üstelik kendisi gibi dünya çapında bir hava topu kontrol yeteneği olan bir oyuncu milli takımda çok iş yapabilecekken.

    maçı en çok isteyen ve fark yaratan oyuncumuz babel idi. gerçekten kendisine çok laf ettik ama formunu yakaladığında mest eden bir futbol oynuyor. yine de yaş haddinden ve euro 2020 sonrası yaşaması muhtemel konsantrasyon düşüklüğü yüzünden yollarımızı ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.

    geçen maç kaçırdığımız penaltıyı atsak, bu maç yediğimiz saçma golü yemesek bugün şampiyonluk kutluyorduk. gerçekten üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın