• 963
    eski entry lerime bakabilirsiniz bu sezon maç izleyemedim, ama sürekli okudum özet izledim, maç başlıklarında saatler harcadım.

    herkesin yazdığı ilk yarıları çöpe atmamız. dün de şampiyonluk var işin ucunda, bütün sezonu çok kötü oynasan da hepsini bir anda silip atabileceğin ve bu ekonomik şartlarda ulaşabileceğim milyon eurolar var önünde. ama yine emre akbaba isimli topa vurmayı beceremeyen arkadaş ilk11de. arda çok istiyor ama 30 olmadan nefesi bitiyor. arda oynasın diye babel sağa kaydı, arda geriye yardım etmeyince saracchi 45te bitti, ömer in çok özverili ama sıfır becerikli ortalarına kaldık.
    fatih terim taktiğidir son dakikalarda stoperi gönder gol ara, takım ilk dakikadan itibaren onu oynadı, ama kafa vurabilecek tek adam babel di, arda halil ve emre nin boy ortalamaları hocamız için baya yüksek sanırım. bazı oyuncular vardır boydan bağımsız kafatopuna iyi çıkar, o da geçen sene elimizdeydi dün şampiyonluğu elimizden aldı. bu arada helal olsun semih e de adem e de, kimsenin ağzına tek laf vermediler, aslanlar gibi oynadılar. neyse mevzumuz malatya değil, kaleci ertaç ve stoperin adını unuttum onlar 3-1 mağlupken zaman geçiren adamlar.

    dün, (bkz: 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı) , izmir deki maçtan bağımsız, hatta bağlı olsun, göztepe golü atmışken 1-1 olunca, biz emre akbaba yerine mustafa ile başlamış olsaydık geriye düşmek yerine öne geçseydik o zaman beşiktaş ın eli ayağına dolanacaktı. ama sağolsunlar yine ilk 45i çöpe atıp koca sezonu, koskoca şampiyonluğu rakibe hediye ettik. çok yazık oldu. dünden beri herkes hocamızın nelerle uğraştığını yazıyor, hakları da var. ama, büyük harflerle burası, hiçbir allah ın kulu bana, emre akbaba isimli arkadaşın haklı gerekçelerle denizli ve malatya maçlarında ilk 11 çıkması ve iki maçta 90 dakikayı çöpe atmamızı açıklayamaz. bu kararları da cengiz ya da özdemir almadı ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın