• 27411
    denizlispor gibi ligin en zayıf ve üstelik birçok oyuncusu da kadroda olmayan takımı yeteri kadar farklı yenemeyerek çok büyük fırsat tepmiş takım. 3 penaltı kazanılan bir maçta sadece 4 gol atmak, bir de üstüne saçma sapan bir gol yemek averaj hesabı yapan takımların yapacağı iş değildir.

    maçın ilk 20 dakikasında sahada galatasaray var mıydı belli bile değildi. takımda ne ruh vardı ne inanç. fatih terim’in takımları kokuyu aldı mı müthiş hırslanır normalde ama devre arasında iki şampiyonluk rakibinin de mağlup durumda olduğunu öğrendikten sonra takımın ikinci yarıya çıkış şekli ve tam 30 dakika boyunca sahada gördüğümüz sözde futbol tüm sezonun özeti gibiydi ve bu durum bana göre asla kabul edilemez. denizlispor’lu futbolcular dakikalarca baskı görmeden orta sahada top çevirdiler ya. hele iki forvete geçtiğimiz dakikalarda orta sahadan silindik resmen ve dakikalar aktı gitti öylecem.

    heyecanla pek kimse dile getirmiyor ama averaj yüzünden şampiyonluk giderse bu maç yüzünden, bu dakikalarda alınmayan aksiyon ve kötü oyuncu tercihiyle heba edilen maç süreleri yüzünden olacak.

    (bkz: 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın