• 56
    bizim sözlükten areyouplayer ve ekşi'den serif ozani'nin de inönü'de yerini alacağı maçtır. kadıköy deplasmanı için bilet kuyruğuna girdiğimde önümde 500'in çok çok üstünde (yaklaşık 800 diyelim) insan olmasına rağmen biletimi almıştım. bugün ise taş çatlasa önümde 300 kişi vardı ancak şans bu ki gişeye geldiğimde biletler bitti. karaborsa iyi çalıştı. bunda içimizden biri haldun üstünel'in hala ispanya'da olmasının etkisi de vardı. allahtan afffection sayesinde iki biletimiz vardı, karaborsadan 75'lik biletleri 100 tl'ye aldık, sorunu çözdük.

    maç günü adamım toka'nın yemekleri benden. kuyrukta yoktu ama ruhu yetti. yine popocuğunu kaldırmayıp bilet işini bana mesaj yoluyla kitleyen areyouplayer'a tükürük köftesi bile yok.

    derbiye yani derbiciğe gelirsek... "atletico madrid maçını en kötü 2-1 kaybederiz, inönü'de her türlü yeniliriz" diyordum.. yalan yok fikrim değişmedi. ee madem inanmıyosun, ne bok yemeye maça gidiyorsun derseniz.. ben taraftar olarak görevimi yapayım da..

    "neden kaybederiz?" dediğimi de kendi çapımda açıklayayım. beşiktaş'ın geçen hafta 2-0 yenildiği gaziantepspor maçını izledim. maçın hakkı net 5-2 antep'ti. yani beşiktaş kötü oynama kredisini geçen hafta tüketti. bizim karşımıza daha derli toplu çıkarlar. öyle ya da böyle inönü'de 3 sezondur (geçen sezonki fasulyeden ama olsun) bize karşı üstünlükleri var.

    elbette umudum da var. neticede biz santrforsuz bile olsak, beşiktaş'tan her türlü iyi takımız. ama liseli kültürü müdür nedir bir derbileri önemsememe hali var. tabii devre arasında avrupa ligi'nde oynamayacak olan jo transferi bile önceliğin türkiye ligi olduğunu göstermiştir. şu an jo sakat ama olsun, en azından mantalite beni memnun etti. yeter ki takımın aklı derbide olsun, atletico madrid rövanşı düşünülmesin.

    çok geyik yaptım.. bir de ilk 11 yazayım..

    leo franco
    uğur neill servet hakan balta
    barış mustafa sarp
    keita elano caner
    arda

    gönül ister ki sabri, kewell, baros; uğur, elano ve caner'in yerine oynasın ama şartlar bunu yazmamı gerektirdi. muhtemelen rijkaard da barış'ın yerine topal'ı koyar ve sahaya öyle çıkarız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın