• 53
    herkezin işi gücü bırakıp konsantre olması gereken maçtır. çok önemli bir maçtır çünkü. fenerin kesin puan kaybedeceği haftada beşiktaşı yenmek birinci önceliktir. genel görüntüye bakılırsa galatasaray defansı düzelme eğilimindedir. lucas neill'in iyi oynaması defansın geneline fayda etmesinin yanında uğur uçarın azmine azim, servetin de pozisyon yeteneğine yetenek eklemektedir. zor gol atan beşiktaş'ın bize de gol atabileceğini düşünmüyorum.

    beşiktaş belirli dakikalarda top çevirip baskı kurabilen bir takım. ancak gerçekten özellikle bu sezon bu çok nadir oluyor. biz ise çok ani uzun pas ve süratle çıkabilen bir takımız. burada başrolü keita (+ elano) oynuyor ve atletico maçı onun adına harika geçti. beşiktaş maçına büyük moralle çıkacak. beşiktaş maçında da pozisyon bulmakta zorlanacağımızı sanmıyorum. özellikle yan toplardan etkili olmaya devam ediyoruz. eğer ferrari oynamaz ise bizim için herşey daha da basit olacaktır.

    maçın çok zor geçmeyeceği, 5-10 dakika seyirci baskısı yiyebileceğimizi ama eğer bu baskıyı atlatırsak rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın