resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29539
    kendisini eleştiren herkesin şu sorulara cevap vermesi bana göre zorunluluktur. bu sorulara tatmin edici cevap alamadığımda en azından ofsaytlıyorum yazarları.

    1- galatasaray orta sahasında, mevkisi orta saha olan, mevkisinde en azından iki, üç sezon oynamış, düzenli maça çıkmış kaç futbolcu vardır? kısacası, galatasaray'ın kaç orta sahası vardır?

    2- galatasaray takımı ekonomik darlık içerisinde midir, değil midir?

    3- galatasaray her sezon şampiyon olmak zorunda mıdır? onu da geçtim, sürekli iyi futbol oynamak zorunda mıdır? çok konuşuyorsunuz alex ferguson da alex ferguson diye. yan pas carrick, tuttu fletcher 90+5 kaza golüyle en az üç şampiyonluğu vardır sir'ün.

    4- babel hocanın hatasıdır, hatta kazığıdır. ancak belhanda, feghouli gibi adamların "oynasınlar da satalım" düşüncesiyle oynatılmadıklarına emin miyiz?

    5- falcao, diagne, etebo gibi "başarılı" transferlerimizin başlığında sürekli mustafa cengiz yönetimine ve menajerlere sallanıyor, okuyoruz görüyoruz. hoca bu futbolcuları istemiş midir? istemediyse, aklındaki futbola uygun olmayan adamlarla oynamaya zorlanan hoca ne kadar suçludur?

    6- gak dediği anda ceza alan, siyasi iktidar tarafından nefret edilen, yönetimi tarafından korunmayan biri motivasyon problemleri yaşıyor, hatta korkuyor olamaz mı?

    7- 21 nisan 2021 galatasaray trabzonspor maçında oynatılmayan halil için aynı sözlükte, yani galatasaray sözlükte çoğu yazar tarafından "çöp", "niye aldık", "niye geldi" yorumları yapılmamış mıdır? yapıldıysa yazarların futbol gözü sorgulanabilir hale gelmemiş midir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın