resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29537
    bana iyiliği dokunan, hayatıma dokunan hiç bir insana bu güne kadar sırt çevirmedim. benim hayata karşı duruşum bu. biatçı değilim, ocu şucu bucu değilim, sadece vefalıyım. öyle şeyler yaşattın ki uğruna ölmeye değer dedikten 2 gün sonra istifa demeyecek kadar ya da 4. yıldızı önce biz takalım gerekirse 2 sene şampiyon olmayalım dedikten sonra yazın daha 4. yıldızın tadına varamadan hoca kovdurtmaya çalışmayacak kadar vefalıyım. terim yarın galatasaray'ın başında olmayacak, ama ben yarın yine galatasaray'ın başında kim varsa başarılı olmasını tüm kalbimle isteyeceğim. takım 90+5 de beraberlik golü attığında tüh gol attık diye üzülmeyeceğim.

    2020-2021 sezonu başından beri yazıyorum. hedefimiz hiç bir zaman şampiyonluk olmadı. yönetim hiç bir zaman şampiyonluğa kenetlenmedi. çünkü seçim vardı. terim üzerinden dönen bir ibra pazarlığı vardı. çifte standartlı kararlara bu yüzden ses çıkartmadık, belhanda'ya da bu yüzden yol verdik. oyunculara da bu yüzden haysiyet sorgulaması yaptık. floryadaki personelin 6 ay maaşının yatmamasının sebebi bile buydu. en son arda ve hoca cebinden yatırmıştı.

    hoca için son derece yorucu, yıpratıcı bir sezon oldu. sadece dışarısı ile değil içerisi ile de mücadele etti ve galatasaray ilk defa dışarı karşı bu kadar yalnız başına bu kadar savunmasız kaldı. seneye aradığı huzurlu ortamı bulabilir mi? bence bulamaz. kendisi de bunun farkındadır zaten. ama şu istifa mistifa muhabbetleri bana komik geliyor. bazen karşındaki o kadar değerlidir ki sen ona şöyle yapalım böyle yapalım demeye dilin varmaz. o zaten zamanı geldiğinde gereğini kendi kendisine yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın