resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29536
    her teknik adamın yapabileceği gibi maçtan maça hatalar yapabilir evet, ama bu sezon kaybedilen hiç bir puanın sorumlusu olarak ben kendisini görmüyorum. lütfen skora göre yorum yapmayalım, evet kenarda casemiro var ve hoca bilerek etebo'yu oynatıyor. kenarda sergio ramos var ve bilerek kaç maçtır amatör hatalara yapan luyindama'yı tercih ediyor. bir teknik direktöre istediği kadroyu ve süreyi verdikten sonra başarılı olamazsa kendisinde kabahat bulurum ama adam senden domates istemiş sen gidip en ucuz domatesi alırsan, elma istediği yerde gidip portakal alırsan adama sesini çı-ka-ra-maz-sın. haftalardır dilim döndüğünce yazıyorum; yedek kulübesine bakan hoca "acaba kimi alsam oyuna der " fakat eminimki " imparator yedek bankına bakınca "hangisini almazsam oyuna" diye düşünüyordur.
    çok sinirliyim. beşiktaş batmış, iflas etmiş bir kulüp neredeyse; ama adamlar çatır çatır transfer yaptılar. bugün bakıyorum iyi seviyede en az 5 tane orta saha oyuncusu var adamların. evet paraları yok ama adamlar gidip leicester city'den rachid ghezzal'ı, porto'dan aboubakar'ı getirebiliyor. ha keza fenerbahçe; adamlar alavere dalavere, katakulli de olsa ( ki onları haklı görüldüğüm sanılmasın ) limit simit dinlemeden büyük transferler yapabiliyor. adam szalai mesela, luyindama'yı cebine koyar. demekki parayı bahane etmeden de kalburüstü transfer yapılabiliyor. bir de bize bak : orta sıra anadolu takımlarının futbolcularını kavga- dövüş, rica-minnet getirebiliyoruz.
    ezcümle; bir arkadaşım da yukarıda yazmıştı ben de yazayım. dert bir değilki hangisini sayayım. galatasaray'daki yanlışları saymaya kalksak bu yönetim anlayışıyla en son sırada hoca gelir. hatta bu kadro kalitesi nispetinde galatasaray futbol takımı çok bile puan toplamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın