• 205
    1. bu projenin başarısız olma olasılığı düşük, tarihte görülmedik para yatırılacak, istedikleri kadar tehdit etsinler maçlar ve üst düzey yayınlar, sosyal medya etkileşimi başladı mı, iş biter, iki üç sene içinde karşı olan büyük takımlar da katılır.
    2. diyelim ki başarısız olundu. kimse barcelona, real madrid, manchester united, liverpool gibi takımları dışlayamaz. en kötü alt liglerden tekrar eski konumlarına gelirler.
    3. normal zamanda tamamen karşı olmalıyız derdim ama ülke futbolundan haz eden varsa söylesin bilelim. galatasaray için bu bir çıkış fırsatıdır.
    4. ünal aysal'ın bugün verdiği mesaj önemli. aysal gidin başvurun diyor, ben de ilk 20 takım arasına rahatlikla gireceğimizden eminim. hatta şartları zorlayıp kurucu üye olmalıyız diye düşünüyorum. herkes projeye tepki verirken endişeli olan kurucu kulüpler en ufak desteğe bile atlayabilir. bizim perez'le eski, yeni yönetimler bazında iyi ilişkilerimiz var. net söylüyorum istersek alınırız. beklersek bir benfica'ya, bir porto'ya, bir cska moskova'ya sorarlar derken fırsatı teperiz.

    5. daha düne kadar ligden çekilsek hepimiz mutlu olacaktık. bu b.. çukurunun içinde debelenmektense iki üç yıl şansımızı deneriz. en kötü bu yapı bozulduğunda sıfırdan baslariz yani ligden çekilmiş gibi oluruz ama maddi olarak büyük ihtimalle daha güçlü döneriz. kaybedecek bir şeyimiz yok. en fazla bunlar süper lige gitti de ne oldu derler. adamlar ırkçılık, şikeden utanmıyor da biz bundan mi utanacagız.
    6. benim bildiğim kompleksli ali koç buraya girmek için kırk takla atar.
    galatasaray, utanmamalıdır, başvurmalıdır, kurucu üye olmak için şartları zorlamalidir. bu kulüp 2019 yılında avrupa tarihin en başarılı 23. kulübü seçildi. uefa tarafından.
    https://www.google.com/...rada-199334.html/amp

    biz basarilarimizla, taraftarımıza arsenalden, tottenham'dan küçük bir kulüp değiliz. galatasaray'ın avrupa'da saygınlığı halen devam ediyor. her kulübün düşüş dönemleri olur. avrupa'da senelerce tottenham t'si yokken biz avrupa'yı titrettik, juventus bizle sahamizda karşılaşmamak için 98'de, 2004'te kırk takla attı, manchester hala 93 ekim ayını unutmadı, kurucu üye dediğin arsenal'den de, real madrid'den de avrupa kupası aldık. o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın