resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4954
    bu adamın şu an içinde bulunduğu duruma düşürülüp günah keçisi ilan edilmesine hiç mi vicdanınız sızlamıyor da sürekli ama sürekli hasta adama giydiriyorsunuz? evet haklarımızı koruma konusunda başarısız oldular yönetim olarak ama neden iyi bir şekilde ayrılmak için uğraşmıyoruz? neden liseci tayfanın gazına gelip adamı yalnızlaştırıp istenmeyen adam ilan ediyoruz? daha dün söylediği mottoları dile pelesenk etmiştiniz? beyin gelişimi fetüste duran adamların gazına gelip adama giydirmeyelim. yönetimindeki adamlar şimdiden "biz istifaya davet ettik ama kabul etmedi" diye kendisini topun ağzına attı. sonra ne hikmetse ultaraslan denen ve benim için hep sucukcu tayfa olacak kitle sosyal medyadan istifaya davet etti ki bence bunlara gerek yoktu. hatırı sayılır ve ailesinin de tanıdığı birilerini devreye sokup hastalığı dolayısıyla görevinden ayrılması konusunda ikna edilebilirdi. şahsen böyle yapılmadığı için başkan da olayı kişiselleştirip hırsa bindirmiş gözüküyor ve bir hata da o yapıyor. sonuç olarak taraftarın çok sevdiği, kulübü avrupadan men cezasındna kurtaran, gayet iyi transferler yapan, başarı için hocasının her türlü olumsuz davranışına göz yuman ve belki de kulübü için hasta olan adama bu muameleyi reva görmek benim içimi acıtıyor.

    hadi terimcileri ve lisecileri anlarım onlara göre zaten hiç başarısı yok, her başarısını fatih terime borçlu. ama adam, fatih hoca kaç kere basın önünde kendisini ezmesine, altta kalmasına rağmen hocayla çalışmaya devam etmiştir. ünal aysal gibi fatih hocayı da gönderip sonra kendisi de başarısız olup gidebilirdi ve şu an bakınca zaten hiç bir şey değişmemiş olurdu. zaten teneke bağlayıp yolluyorsunuz, çok acı gerçekten.

    umarım başkan sağlığı daha da bozulmadan bir an önce istifa eder ve gerçekten kulübü batırdığı (!) için ne hikmetse aday olan o beş altı kişinin birinin başkanlığını görüp bu seferde nedamet duymak zorunda kalmazsınız. ve en önemlisi takım umarım dibi boylamaz. aslolan her zaman galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın