resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4854
    ağır saçmalamıştır.

    farklı bir agendası olmayan bir insan şu federasyonu savunmaz. hatta yangın çıkarmadığı her günün altında bile ben farklı niyet ararım.

    marcao, luyindama, mohammad, onyekuru, kerem, taylan, emre kılınç gibi tranferlerle takımın gelecek iskeletini oluşturma ve maaş yükünü azaltma konusunda takdir etsem de çok alanda falsosu olan yönetimin de başındadır:

    - diagne'ye o paraları gömmek malesef kulübün dönüm noktası olmuştur. ozan'dan gelen para ile doğru 3-4 oyuncuya yatırım yapmış olsak çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik.
    - forvetsizlik krizi ve falcao rezaleti tarihe geçecek bir vakadır. kimse taraftarı suçlamasın. sen falcao ile poz verirsen taraftar falcao ister. ben en başından beri istemeyenlerdendim ama taraftarda bir gıdım suç yok.
    - orta saha krizi
    - fbjk ve tff organize kötülükleri içinde dönem dönem taraftarın gazını almak ve entelektüel birikimiyle ego tatmini yapmak dışında herhangi bir aksiyon almamaı
    - yönetim ekibinde laklakçı-dalkavukçu tipleri barındırıp profesyonel, modern bir galatasaray'ın temellerini atamaması

    nitekim umarım sağlığı en kısa sürede yerine kavuşur ve koltuğu hayırlısıyla daha iyi bir yönetime teslim eder. malesef mevcut adaylar kendisinden de kötü bir portre çiziyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın