resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4851
    öncelikle kendisine allahtan şifa diliyorum. kanser illeti beter bir şey. anneannem, babaannem ve dedem kanserden kaybettim.

    kendisini çok sever ve sayardım. ama artık bu gün yaptığı açıklama ile yok hükmündedir. takımın anasını bellediler ve beyfendi herkese çiçek dağıtma derdinde. utanmazlıktır bu. hocası sezon başından beri kaç maç ceza aldı ağzını açmadı. çünkü iş ilişkileri zedelenmesin değil mi?

    yazıklar olsun sana destek verdiğim güne. sen dö daha beter bir başkanmışsın.

    takımın futbolcularına şeref, haysiyetten bahsetmeden önce sen ve yanındaki yandaşlarınız sorgulanmalısınız. koca takımı kaosa sürüklediler. hocasına, futbolcularına ceza yağarken kendileri halen neleri sorguluyor.

    başkanlık makamı seni bırakmış sende artık o koltuğu bırak. ben burak elmascı değilim ama bu beyfendi den daha kötüsü olamaz. yok borcumuzu kapatmış vs hepsi de yalan. sağdan soldan gelen paraları kullanıp, sonrasında doğru dürüst futbolcu almayıp bakkal mantığı kulübü yönetti. yönetim değiştiğinde bakalım arkadan ne defterler çıkacak.

    ramazanın ilk günü ve ben küfür etmek istemiyorum.

    37 yaşındayım. 5 yaşından beridir bu takımı takip eder, cebime azda olsa para girdiğinden beridir de kulübe bir şekilde destek çıkarım. formadır, kombinedir, store ürünleri vs. azda olsa bunları söylemeye hakkım var diye düşünüyorum.

    hocanı yalnız bırakırsan bu duruma gelirsin. bu konuşmalar resmen şovmenlik.

    ben ergun gürsoy' u özledim arkadaş. en azından bu yavşak düzene dur derdi. bu kadar pısırık olmazdı.

    allah sizi bildiği gibi yapsın.

    biz bu lig tiyatro biz ne izliyoruz derken, koca kulüp başkanı da bu tiyatroda oyuncuymuş meğer.

    sonra burada bazı arkadaşlarım da hocaya neden sistem yok, takım gol atamıyor vs desin.

    senin takımın atağa çıktığında rakip faul yapar hakem devam der. rakip atağa çıktığında sen az dokunur topu alırsın, çat anında kart ve duran top. hocanın da, takımında kimyası değişti. adil bir ortam yok burada. sonra gelip burada sergen güzellemesi yapıyorsunuz.

    aynı kulvarda koşmuyorlar. adamların sağ beki milletvekili dokunulmazlığı var. senin sağ beklerin sakat durumda.

    forveti elle çeker pas verir gol olur, senin forvetin direk kart görür. kaptanın soyunda odasında şarkı söyler ceza yer, adamların hocası her maç hakemleri tehdit eder oyna devam.

    biz adil düzende eşit şartlarda yarışalım o zaman takım oynamasın bende eleştiririm. ama bu düzende kimse de psikoloji kalmadı.

    bunlar farklı başlıkta da incelenebilir ama konumuza geri dönelim.

    lütfen istifa edin.

    edit: imla mk
App Store'dan indirin Google Play'den alın