resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 29082
    öncelikle geçmiş başarıları falan filan hepsini kenara bırakıp son 4 yıl özelinde bakarsak 4 yılda 2 şampiyonluk bence gayet ideal bir başarı kıstası. oyun olarak bakarsak genel anlamda özellikle son iki yılı oldukça kötüydük.
    sosyal medya baya yangın burası yangın ama bu kadar sinirlenmeye gerek bir durum olmadığını düşünüyorum. istifa diyen de kendince haklı hocayı savunan da haklı.
    takip edenler bilir uzun zamandır takım için "laubalisaray" yakıştırması yapıyorum çünkü hoca antremanlarda ağırlık koymuyor her işi yardımcılarına bırakmış sadece fotoğraf çektirmeye iniyor, maç günleri taktik veriyor maç oynanıyor falan filan. kısaca takım üzerinde bildiğimiz eski fatih terim ağırlığı yok.

    bu salmışlık biraz hocanın yaşlanması etkili olabilir, geldiğinden beri dışarıyla uğraşmasının verdiği yorgunluk olabilir, yönetimle arasının açık olmasından kaynaklı olabilir, tarzı artık bu olabilir inanın bilmiyorum hocaya bunu sormak lazım ama art niyetli olduğunu düşünmüyorum. bence fazla bütünsel düşünüyor teknik adamlık çizgisinden çıkıyor. oraya el atayım buraya el atayım hakimiyet kurayım işi biraz onun odak noktasını dağıtıyor.

    işler kötü gidiyor ama galatasaray efsanesi kimliği değil de 4 yıl özelinde bakarsak 2 şampiyonluk almış %50 başarı ağlayan hoca yeni bir yönetimle 1 yıl daha kesin kalmalı diye düşünüyorum. bence zaten galatasaray efsanesi fatih'in bunun ötesinde kredisi vardır ama bunun dışında %50 başarı oranına sahip herhangi bir hoca bunu hak ediyor diye düşünüyorum.
    1 yıl arayla şampiyonluk olsa bence bu kadar tartışılmazdı ama ilk iki yıl şampiyon olup son iki yıl olamaması ve kötü futbol biraz göze fazla battı isyan yarattı düşüncesindeyim.

    bu adam iki yıl önce 8 puan geriden gelip şampiyonluğumuz için %10 ihtimal verildiği sezonda şampiyon oldu. herkes canım hocam geriden geldik geçtik aslan hocam sen olmasan olmazdı diyende bizdik. iki yıl sonra bugün 8/8 yapıp sonrasında inanılmaz kötü bir puan kaybı serisiyle işleri batırınca çöp bu adam yaşlandı bunadı istifa etsin diyen de biziz. sürekli çelişmek çok mantıklı gelmiyor ama bizim taraftarımızı diğerlerinden ayıran en büyük özellik tepkiyi anında koyabilmek olduğu için oldukça anlayışla karşılıyorum.

    ben bu adama inanıyorum güveniyorum hayatımda hiçbir şeye bu kadar bağlı olmadım (galatasaray) bunun en büyük etkenlerinden birisi fatih terimdir. fenerbahçeli olsaydım veya beşiktaşlı emin olun premier lig taraftarı olurdum, türkiye ligiyle işim olmazdı ama fatih hoca başarılarıyla büründüğü kimlikle sahiplenişiyle beni galatasaray'a bağladı.
    o yüzden yeni bir yönetim ve iyi bir sezon başı kampıyla bir sezon daha görmek istiyorum. baktık kötü gidiyor yollar ayrılır çok büyütmeye gerek yok. şu 1959 öncesi olaylar kabul görülmezse 3 şampiyonluk öndeyiz bence elimizde hayli hayli kredi var. zaten kalsa bile 3 yıl sonra tahminimce emekli olacak bir hocayı en az 1 sezon daha bu takımın başında görmek isterim. umarım kalır ve seneye artık ısrarlardan vazgeçip kafasını sahaya verip yeni gelen yönetimle uyum içinde çalışarak özlediğimiz o futbolu bize izletir. izletemezse de canı sağolsun hakkım kendisine sonuna kadar helaldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın