• 69
    kötü oynasa dahi alınan galibiyet neticesinde mutlu olan kitle.

    ancak galatasaray taraftarı tam tersi futbolcular ellerinden geleni yaptıkları vakit yenilse bile gıkını çıkarmayan bir topluluktur. sahada ter görmek ister, azim ister, mağlubiyeti dert edecek futbolcu ister. bizim için iyi oyun elbette önemlidir ama yeteneği ne olursa olsun takım için üzülen kişiler hep baş tacı olmuştur. işini yapmak için yapan isimleri görünce tepki göstermesi de bundandır.

    3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı'nda kızılan şey asla mağlubiyet değildi. amannnn diyen, nerden çıktı şimdi bu deplasman diyen futbolcuların varlığı elbette sorgu getirir. imkanı yoktu zaten ama şu maç 2- 0 iken hatay 10 kişi kalsa, bireysel bir hatadan vs. gol bulsak ve maç dönseydi bile çoğumuz mutlu ve umutlu olmazdık.

    belki çok klasik bir tabir olacak ama pandemi nedeniyle millet 3 kuruş için kırılırken milyonları götüren adamların forma umurunda değilse bir zahmet tepki gösterelim.. onlara galip gelin diyen yok sadece rakip kadar koşsunlar o bile yeter. bunun anlamı işlerini iyi yapmalarını beklemek bile değil; iyi yapmaya çalışmak. adı üstünde çaba..
App Store'dan indirin Google Play'den alın