• 348
    düşünsenize bir evde kiracı olarak oturuyorsunuz ev sahibiniz evi satıyor. yeni ev sahibiyle kontrat yapıp devam ediyorsunuz. bilmem kaç yıl sonra eski ev sahibi geliyor “ben de bu evin sahibiydim beni de sayacaksınız kira vereceksiniz bana” diyor.

    saçma değil mi? şu an yaşananların hiç bir farkı yoktur. sen 59’da bir lig kurmuşsun, şartları belirlemişsin, kimse kafana silah dayamadığı halde bu çerçevede dahil olmuşsun. şimdi “ama öncesini de sayın.” olur, başka?

    hiç uzatmaya gerek yok. bazı yöneticilerin sevdiği usülde yapıcı hatta yer yer ağlak tavra da gerek yok. bu olay olursa galatasaray ertem şener’in iddia ettiği gibi ligden ve havuzdan ayrılarak kendi liginde yola devam etmelidir. bu futbol ortamıyla muhatap olmaya hiç gerek yok. ondan sonra 3 korner 1 penaltı 5 korner 1 fb şampiyonluğu ilan etsinler isterlerse.

    galatasaray için tamam ya da devam anlamına gelecek olaydır. ayrıca, mevcut yönetimin sessiz sessiz izlemesi 2 senedir bugünlerin en büyük sebebidir. başkan ciddiye almamış da çoluk çocukmuş da. sizin ciddiye almamak gibi bir hakkınız yok sayın başkan. kusura bakmayın ama güzel başlayıp feci bitirmek üzeresiniz.

    gerçi sessiz sessiz izlemedikleri kaç olay oldu o da tartışmalı. izle izle taraftar köpürünce üst perdeden tepki koy. her konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın