• 342
    bomboş bir argümanın arkasına saklanan armasında maydonoz bulunan bir kulübün ortaya attığı ve gündemi meşgul eden yalanlar silsilesi.

    ne diyeceğim sayın ali koç: siz 1907'de kurulmuştunuz değil mi? e o zaman 1907'den 2021'e kadar geçen 114 yılın tamamına şampiyonluk yazalım mı size? nasıl olsa aynı yılda 2 şampiyon olabiliyormuş, hiç olamadıysanız 3 yazarız ne dersiniz? ya ne olacak allah aşkına, kim fark edecek bırak karıştırma sen. ;)

    ya da avrupa kupası başına yıldız vermeye de başlayalım, bizim uefa + süper kupamızı 1 sayalım, sizin harrington kupanızı 100 sayalım. nasıl olsa ülke işgal edilirken, galatasaray lisesi mezun değil şehit verirken siz ingilizlerle top oynamışsınız. hem de neden, ülkeyi sevindirmek insanların moralini yüksek tutmak için değil mi? e savunduğunuz argüman bu.

    ya da ne diyeceğim bak, yapılan şikeye de bir yıldız verelim. vallahi bak. benden. içimden geldi. nasıl olsa ahlak sukut etmiş, ne konuştuğunuzu bilmez olmuşsunuz. "kumpas kumpas" diye dolanıyorsunuz ya, "kumpası bertaraf etme yıldızı" deriz adına, süper olur. kim araştıracak da bilecek sizin aileniz türkçe olimpiyatlarına sponsor olmuş, şimdiki federasyon başkanı "2 milyon fenerbahçeli cemaat mensubu var" demiş, aziz yıldırım hapisten çıkar çıkmaz o şerefsiz terörist başı ile telefonda görüşmüş falan, kim araştıracak kim konuşacak ya değil mi?

    ne etti?

    114 yıl için 22 yıldız ediyor.
    harrington kupası için 100 yıldız verdik 122 yıldız ediyor,
    bir de kumpastan kurtulma yıldızı verdik size etti mi 123.

    rahatladınız mı?

    nasıl olsa saçmalık üzerine saçmalık üretmekte üzerinize yok, madem yapacaksınız tam olsun abi.

    aaa, bak hazırlık maçlarında aldığınız kupaları unuttuk. neydi sivas'ta ikincilik kupası almıştınız ama olur o da cumhuriyet kupası sonuçta, bir kere düzenlendi ikinci oldunuz bak oradan da yıldız verelim.
    land of legends kupası var, hani rıdvan dilmen'i taklit eden bir arkadaş kupa vermişti, legends falan var isminde e bir yıldız da oradan verelim.
    acun ılıcalı'nın düzenlediği veteran kupası var, onu da saydım be senin güzel hatırın için.

    126 yıldız. al hadi hayrını gör. al bıraktım sana gelişinden hadi.

    nasıl olsa doğrunun, mantığın falan bir önemi yok. kafana göre uydur uydur iste vallahi 10 numara sistem. ama bir alex değil ha.

    bu fenerbahçe camiası için bugünden sonra ettiğim son kelimelerimdir. ne zaman ki sizin camianın içerisinden aklı başında birisi çıkar der ki "arkadaş yapmayın saçmalıyoruz" falan, hani bir mantığa sahip olur, o gün tekrardan görüşürüz belki. ama sizin camiadan da o çıkmaz be güzelim.

    iş bu entry'yi de daha önce başvurup reddedildiğiniz ve konunun ilelebet kapandığı o tahkime yapacağınız başvuruya ekleyiniz. bak 126 yıldız var işin ucunda, kaçırma bu fırsatı harvard'larda okumuş yalılarda büyümüş ama rambo seviyesini bir adım ilerletememiş ali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın