• 7774
    fatih terim'in görevinin başında olduğu yerde başka teknik direktörlerin isimlerini anmaya başlamış taraftar topluluğu. daha hiç bir şey bitmiş değil, sezonun bitmesine 10 maç, alınabilecek 30 puan var, şampiyonluk yolundaki en önemli rakibinle de bir maçın var. gidişatın kötü olduğunun herkes farkında ancak şu mevcut durumda fatih terim'in görevinin başında olduğu bir yerde başka teknik direktörleri konuşmak galatasaray taraftarına yakışmıyor. velev ki matematiksel olarak da şampiyonluk yarışından kopacağız, o gün bile fatih terim'e bu saygısızlık yapılmamalı. bu kulübe 8 süper lig, 3 türkiye kupası, 4 süper kupa, 1 uefa kupası, totalde 16 kupa kazandırmış, armanın üstündeki yıldızların neredeyse yarısını kazandırmış hocanın 2 sezon şampiyon yapamama kredisi mi yok?

    fatih terim hatalıdır, şampiyon olamazsak da büyük çoğunluk ona yazar, lakin hoca görevdeyken yerine isim önermek kimsenin haddine değildir. hoca ne zaman ki görevinden ayrılır, o zaman yerine isimler konuşulmaya başlanır, eleştirmek ile kulüp tarihinin en büyük efsanesine saygısızlık yapmak çok farklı şeyler. ayrıca hiç bir zaman da hocayı istifaya çağırmak gibi bir hadsizlik yapmayacağım, o hatayı daha önce bir kere yaptık ve fetret dönemi yaşadık. hoca her şeyin farkında zaten, kendisine inancının kalmadığı yerde, galatasaray'a daha fazla faydalı olamayacağı yerde durmaz zaten. benim tahminim şu yönde, eğer bu sezonu şampiyon olarak tamamlarsak ve hocanın pek anlaşamayacağı bir yönetim seçilirse hoca emekli olur, eğer şampiyon olamazsak hangi yönetim gelirse gelsin hoca görevi bırakmaz, hiç bir yönetimin de hocayı göndermeye gücü yetmez. hocanın bir şampiyonluk daha yaşamadan emekli olacağını zannetmiyorum, hocalık kariyerini iyi bitirmek isteyecektir. bitirdikten sonra da kesinlikle yönetimlerde görev alması gerektiğini düşünüyorum, futbol şubesi tamamen fatih terim'e emanet edilmeli.

    özetle taraftarlarımıza demek istediğim, eleştiri adı altında kulüp tarihimizin en büyük efsanesine lütfen saygısızlık yapmayalım, bunu farkında olmadan yapanlara söylüyorum, bilinçli olarak hocaya bu şekilde saldıranlara karşı söyleyeceğim hiç bir şeyim yok. hocayla belki son yıllarımızı yaşıyoruz, yaşı olmuş 67, saha içinde en fazla 3 sene daha aktif olarak çalışır, kıymetini bilelim hocamızın, önümüzdeki 100 yılda belki böyle bir efsane çıkaramayacağız. galatasaray varlığını sürdürse ve benzer efsaneler çıkarsak bile bir çoğumuzun ömrü yetmeyecek görmeye. bir çoğumuzun canlı olarak şahit olduğu son efsanemiz fatih terim olabilir, o yüzden kıymetini bilelim. hocayı eleştirelim, tenkit edelim, hocam hatalısın diyelim, ama saygısızlık yapmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın