• 712
    yeni bir buton daha istiyorum sözlük. şöyle üst tarafa. selamlama butonu; çıktığım zaman iyi geceler demek istiyorum sözlük, yarın sabah işe gidince ilk iş bilgisayarı açıp sözlüğe bakmak olacağı için bir de günaydın butonu istiyorum. arada afiyet olsun ve banyodan sonra sıhhatler olsun butonlarını da istiyorum.

    olum sözlük bana bak; iyice paranoya yarattın bende artık. iki gün uzak kalınca vefasızlık yapmış gibi hissediyorum lan sana. iki gün girmeyeyim dengem şaşıyor. cumartesi saat 11,00 dan bugün saat 15,00 a kadar selam vermedim sana. sonra ne mi oldu? hemen tonla zirve ve milan baros için pankart planı, gece gece vay acondiosu, hagiyi, uabeykenti yatağından kaldırdım lan. ayrıca bu butonlar bana özel olsun. bir de sevgilim,annem,babam beni senden kıskanmasınlar. bir şey daha var sözlük;

    hayatında mümkün olmayan bir şeyi zorlamayıp kısmet deyip geçen bir karaktere sahip olan ben neden seni galatasaray ismi ile eşdeğer tutuyorum bunu da anlat. sözlük canımı sıkma ve bu gece de rüyama girme, girdiklerine say anasını satayım. he bir de bazanın altında 4 yaşımdan kalma peluş battaniye var onu da ört üstüme sana zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın