• 5233
    montajlı görüntülerle açık açık yalan söyleyen yöneticilere sahip takımdır.

    ilgili maçta* bizim çektiğimiz görüntü buydu: https://gss.gs/eOB.jpg

    yukarıdaki pankarta dikkat ederseniz, "karşılıksız, ölesiye sadece fenerbahçe" yazısı var. pankartın altında da bir sürü insan var.

    şimdi birde onların paylaştıkları fotoğrafa bakalım: https://gss.gs/Tqb.png

    çizgiyle ayırdığım yer, https://gss.gs/eOB.jpg fotoğrafta gördüğümüz yerin sol tarafı oluyor. ama dikkatli bakarsanız, sağ tarafta da bir o kadar taraftar var. https://gss.gs/0YV.png

    şimdi birde başka bir konu daha var:

    https://gss.gs/mBQ.png bu fotoğrafta daire içine aldığım yer bomboş gözüküyor.
    https://gss.gs/972.jpg bizim paylaştığımız fotoğrafta ise en az 50 kişi var.

    bizim paylaştığımız fotoğrafta herkes saygı duruşuna falan geçmiş, yani seremonideler.

    onların paylaştıkları fotoğraf ise, https://gss.gs/OUm.png seremoniden hemen 1 dakika öncesi falan. işin ilginç tarafı, fenerbahçe takımı sahaya daha çıkmamış. oysaki tüm kontroller yapıldıktan sonra sahaya birlikte çıkılır. fenerbahçe takımının bu kadar gecikmesi mümkün değil. hadi onu da geç, yedek kulübeleri bomboş. halbuki yedek kulübeleri seremoniden hemen önce dopdolu olur.

    bir takım nasıl bu kadar alçalabilir aklım almıyor. ya kardeşim kabul etmekte bir erdemdir ama kabul etmek bir yana, iftirayla cevap vermek büyük bir ahlaksızlıktır.

    https://twitter.com/.../1358813272191950851 daha bu görüntünün hesabını bile veremiyorlar ama öyle bir yapılanmışlar ki, direkt iftira, direkt yalanlarla bir güzel haklı çıkabiliyorlar. satılık kalemleri ve trolleri de bir güzel gündem yapınca hooppp fenerbahçe yine mağdur.

    allah var allah. herkesin adaleti şaşar ama allah'ın adaleti asla şaşmaz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın