• 5228
    bu takım bir sezon içerisinde 22 tane yeni futbolcu getirdi ve bu oyuncuları kapabilmek için değerlerinden çok daha fazla meblağda paralar ödemek durumunda kaldı. gerek trabzonspor, gerek beşiktaş ve gerekse galatasaray'ın elinden oyuncuları çalmak adına kesenin ağzını iyice açtı. bu olaylardan sonra tff'den ceza alması gerekirken almadı.

    2020-2021 sezonu boyunca hakemler tarafından kollanmadığı maç yok. ligin ilk maçı olan 11 eylül 2020 çaykur rizespor fenerbahçe maçında başladı, dün oynanan 13 şubat 2021 fatih karagümrük fenerbahçe maçında da devam etti bu takımı iteleme işlemi. puan kaybettikleri dahil hakemin desteğini almadıkları bir tane maç bile yok.

    mesut özil transferleri milli mesele haline getirildi. bu transfere hem çok para yatırıldı hem de inanılmaz bir reklam malzemesi olarak kullanıldı. çok fazla yaygara koparılan bir transfer oldu.

    bu takım uzun yıllardır şampiyon olamıyor. şampiyon olamadıkları gibi kupa bile alamıyorlar. taraftarları kafayı yemek üzere, başkanları üzerinde büyük baskı var. şampiyonluk için yapamayacakları şey yok.

    tüm medyayı arkalarına almış durumdalar. herkes fenerbahçe'nin şampiyon olması için gerekli algıyı oluşturma, hakemleri daha da fazla baskı oluşturma peşinde. diğer tüm takımların da yanlarında olduğu ortada.

    tüm bunların ışığında 2021 yılında şampiyon olamamaları mucize. hak etmedikleri bir şampiyonluğu, hak etmedikleri şekilde, yalan ile, hile hurda hile, hatır şikesi ile, ikili ilişkiler ile, sponsorluklar ile, ali koç'un iş dünyasındaki baskıları ile kazanacaklar. 2011 yılındaki kadar kirli bir şampiyonluk olacak. bu ülkenin futboluna, adaletine yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın