• 251
    fatih terim galatasaray'a geldiğinden beri sadece birkaç maç donk-fernando ikilisini oynatmıştı şampiyonluğun kritik maçlarında. buradaki etebo hamlesi ben 1 puana razıyım hamlesidir ki bu hocadan hiç görmeye alışmadığım bir şeydir. burada sorun taktik anlayışın değişmesi değil, baskı altında 3 metreye top atarken tereddütte olduğumuz etebo'nun oynamasıdır.

    iki takım da topu bırakmaya çalışacak. top kimse patlayacak hepimiz göreceğiz. son olarak da şöyle bir not vermek isterim.

    metin tekin anlatmıştı bunu. 2008 avrupa şampiyonası öncesi ya da sonrası tam tarihini hatırlamıyorum. ispanya ile oynuyoruz. tüm hafta tek forvet nihat çıkacak şekilde hazırlanıyor takım. maçtan bir gün önce hoca, biz kendi oyunumuzdan vazgeçemeyiz diyerek, semih'i de ilk 11 e atıp çift forvet başlıyor. sonuç olarak yeniliyoruz ama rakip dönemin en dominant takımı.

    ben kendi oyun karakterimizden etebo gibi dengesiz, pas kalitesi kötü, sadece dribbling ile alan kat eden bir oyuncu için vazgeçtiğimize hala inanamıyorum. umarım ben haksız çıkarım da bir şekilde kazanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın