• 2747
    yıllardır garip bir döngü içerisinden çıkamayan kulüp. tam "hah şimdi oldu, artık yukarı doğru gidilecek" demişken bir anda anlamsız transferler yapmaya başlıyorlar. enteresan hoca tercihleri gel-gitler yapıyorlar. eyvallah bölge insanı eserekli ama bunu da bir idare etme kültürünün artık oluşması lazım.

    yıllardır söylüyoruz trabzonspor karadeniz bölgesinden giresun, samsun, zonguldak vesair yetenekli oyuncuları toplayıp eğitecek. özellikle kuzey ve doğu avrupadan, bölgenin yaşam tarzında sıkıntı yaşamayacak disiplin ve meziyette mümkünse kendi ülkesinde milli formayı giyen ekonomik ancak işini yapan futbolcuları getirecek. çok parlayan yerli/yabancıları satacak, yenisini alıp üzerine koya koya gidecek.

    yalnız işte dönem dönem bir şey oluyor fark yaratamayacak oyuncuları doldurmaya başlıyorlar kulübe. bir şey oluyor, hocalar kırılıp gidiyor. taraftar delleniyor. ondan sonra tepetaklak tekrar geriye doğru gidiyorlar. o kırılmayı bir türlü beceremediler. hayır çok transfere de gerek yok. zira 5 tane çöp transfer 1 tane iyi transfer etmiyor. sonuçta sahaya çıkan kişi sayısı belli. ha bu arada anadolu takımı dediğimiz kulüpler totalde 4 büyüklerden daha sağlıklı kadro-teknik kadro kurabiliyor, bu artık açık. anadolu kulüpleri dediğimiz kulüpler dünyanın önemli kulüplerinde oynamış veyahut kendi ülkelerinin ulusal takımında oynayan, çevresindeki oyuncuların da performansını yükseltebilecek isimleri bir şekilde bulup getiriyorlar. makas kapandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın