resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4551
    galatasaray sözlük bi yazarın yazısını paylaşmış mustafa cengiz'le ilgili.

    mustafa cengiz'in kulübün geleceğini düşündüğünü falan yazmış. kendi fikridir, saygı duyarız ama çok komik olduğu gerçeğini değiştirmez.

    la arkadaşım şampiyonlar ligine gidememek demek yaklaşık 45 milyon euro parayı kaybetmek demek. lig şampiyonluk geliri, maç geliri, reklam, sponsor gibi dolaylı gelirler vs demek en az 600-700 milyon lira paradan olmak demek. 30-40 milyon tl yatırım yapmayıp 600-700 milyon liralık gelirden olmak demek. şampiyon olunca oyuncuların değerleneceği ve satarken elinin kuvvetleneceği de ayrı konu. bu mu lan kulübün geleceğini düşünmek?

    memur adam kafası işte. rezil bi yönetici grubu ile kulübün geleceğini düşünüyoruz.

    elimizde 9 milyon tele ile kulübün geleceğini düşünüyoruz. ulan satış yapamıyorsun satış. işkence oluyor her transfer dönemi. nasıl gelir yaratılır iq'su sifir bile değil eksi.
    valla ne güzel.

    bi de yazın ffp bittiği için elimiz rahatlayacakmış. hayırdır gökten para mı yağacak? şampiyon olamamışsın, şampiyonlar ligine gidememişsin, başarı yok, takım yaşlanmış, yıpranmış, motivasyonu kaybetmiş başarısızlık üstüne. takımı değiştirmen, yenilemen lazım nasıl yapacaksın borçlanmadan. bu mu lan geleceğini düşünmek takımın? noldu bu sene şampiyon olamadın diye değiştirebildin mi takımı? 2 milyon para bulamadın 2 milyon.

    kimse bizi gerizekalı yerine koymasın. yeteneksiz ve beceriksiz olmanız galatasaray'ın geleceğine vurulan en büyük darbe. hikaye anlatmasın taraftara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın