aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6115
    dünkü saçma sapan bildirisinden sonra biat eden tayfasında bile çatlaklar oluşmuştur. dün kendi fişlerini çektiler. bazı mevzularda verdikleri sert ve hızlı tepkiler ile doğru işler yaptıkları da oldu ancak son yıllarda çok yanlış bir yapıya bürünen oluşumun bu şekilde patlaması da trajikomik oldu.

    biat kültürü, rant kavgası, gereksiz siyasetle dolu, her bildirisinde ciddi anlatım bozuklukları ve imla hataları olan bu tayfanın mevcut hali, galatasaray taraftarının sözcüsü, temsilcisi zaten olamaz.

    fatih terim kırmızı çizgidir. onu bu şekilde üzen kimse kendisine galatasaray taraftarı diyemez. ha denebilir ki bu fatih terim'e biat değil mi? hayır değil. fatih terim birkaç sezonla, birkaç maçla değerlendirilecek biri değildir galatasaray tarihi için. en büyük eleştirileri aldığı dönemde bile iki tane çok çok önemli şampiyonluğu var bu adamın*. ayrıca mevcut konularda da sonuna kadar haklı.

    ekleme: 2019 şampiyonluğumuz döneminde bize karşı kirli işler yapmış olsa da böyle bir zamanda ve alakasız şekilde göksel gümüşdağ çıkışı, bu işin içinde siyaset olduğuna ciddi bir işaret. yönetim eli de olabilir tabii ki, olmasa da yönetimin işine geliyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın