• 26196
    2 ocaktaki antalyaspor maçında net bir pozisyona giremeyince ofansif açıdan umudumu kestiğim.

    5 ocaktaki ligin en kısır takımlarından konyasporla yaptığı maçta da 4 gol yiyince hem defansif açıdan hem de komple takım halinde lige havlu attığını düşündüğüm futbol takımı.

    (bkz: 2 ocak 2021 galatasaray-antalyaspor maçı)
    (bkz: 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçı)

    yönetimde insan olarak sevdiğim kişiler var fakat idari manada bir basiretsizlik var. hal böyle olunca transfer döneminde hiçbir olumlu gelişme beklemiyorum.

    şunu kabullendim artık, yönetim mâli konuda kulübü toparlasa da transfer yapamıyor. parasızlıktan veya yasaklardan falan değil, bildiğimiz beceremiyor bu işi. iş bitiren, şov peşinde olmadan takıma faydası dokunacak transfer yapmak konusunda becerikli bir yönetim yok. hâl böyle olunca beklenti kalmıyor insanda.

    bu arada ligin bitmesine daha çok var diyen arkadaşlara hatırlatmak isterim ki diğer takımlar ritmini bulup takım oyununu oturttukça biz takım olma yolundan sapmış bir uçuruma yuvarlaniyoruz. her maç bir öncekinden daha kötü bir performans gösteriyor takım. durum böyleyken liderle olan puan farkının hiçbir önemi yok çünkü bu gidişle fark açılacak. bunu öngörmek zor değil.

    bu sene beşiktaş fenerbahçe arasında geçecek yarış bu belli oldu. bizim artık kabuk değiştirmemiz gerekiyor. yönetim değişmese bile taze kan gerekiyor. iş bitiren idareciler gerekiyor. bir haldun üstünel ekolünden iş adamı gerekiyor mesela.

    her şey transferde de bitmiyor tabi ki. mental açıdan sahada ve saha kenarında çok ciddi problemler var. yapılan oyuncu değişiklikleri hep geç ve oyunun seyrini değiştirmeyecek türden. kadro yetersizliği de etken tabi burada. saha içinde oyuncular çok isteksiz.

    mükemmel şartlarda yaşayıp mükemmel bir işte çalışarak mükemmel paralar kazanan insanların bu derece isteksiz ruhsuz ve kötü iş görmesi sadece yeteneksiz olmasıyla değil, iyi niyetten yoksun olmasıyla da açıklanır.

    klasıyla bir maçta skoru getirecek, duruşuyla da takıma saha içinde müspet ivme kazandıracak bir tek futbolcumuz yok. ( muslera vardı böyle o da malum sakatlandı...)
App Store'dan indirin Google Play'den alın