• 26179
    tek bir tane bile yaratıcı, rakibe korku salan futbolcusu olmayan takımdır.

    herkes belli bir metrekareyi parsellemiş; topu ona ver, sen ona ver, o geri buna versin diye diye topu dolandırarak en son altı pastan şut açısı aramak şeklinde bir oyun felsefesi var.

    bu paslar bazı maçlar; ikiye birler, duvar pasları filan tuttu mu gol bulup moralleniyoruz, vay be ne top çeviriyoruz diye gururlanıp fatih terim’i övüyoruz. bazı kafası çalışan anadolu takımı teknik direktörleri zaten kenarları kapattı mı ortadan delme özelliğimizin olmadığını bildikleri için; seviyesi en düşük takımlara karşı gol pozisyonuna bile giremiyoruz.

    tam 3 senedir böyle bir hikayesi var. fatih hoca bu sisteminden vazgeçmeyeceğini defalarca kanıtladı. çünkü en kaos zamanlar da bile sadece birkaç hafta değişikliğe gitti geri tekrar bildiğini okudu.

    mevcut sistem ve anlayışla devam edeceğimiz için stoper, orta saha, forvet filan değil çok iyi bir aksiyon yaratan kanat oyuncusuna ihtiyacı olan takımdır. bu oyuncu onyekuru da değil çünkü onyekuru harika bir forvet yardımcısı. bize ribery’nin gençliği gibi bir şey lazım.

    aksi halde gözümüze 2 maç tiki taka barcelonası diğer maçlar avrupanın en kabız oyunu oynayan bi değişik takım imajıyla duygudan duyguya sürükler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın