• 26167
    durumu 2-2'ye getirdikten sonra 3 atak üst üste yedik ve dedim ki biz kesinlikle bırak kazanmayı berabere bile kalmayı başaramayız dedim ve dediğim anda penaltı oldu.

    penaltı konusuna gelecek olursak cidden büyük amatörlük yaptık. yüzü kaleye dönük olan adamın önüne hakem zaten ismail kartal'ın zılgıtından sonra bu boku yiyeceği belliyken neden öyle bir müdahale yaparız orda aklım almıyor.

    kaç haftadır yazıyorum terimball futbolu iyi hoş ama sadece 1-0 öne geçince avantaj sağlıyor. kaç maç gitti allah aşkına şu oyun ısrarı yüzünden tamam kadron tam ve bu oyunu oynayabilecek ayaklar varken oyna ama sahada emre akbaba, ömer, linnes, diagne falan varken oynama bir zahmet ya başka bir şey dene gerekirse savunma oyna kanatlara hızlı iki adam koy konya'nın vereceği açıklardan faydalanmayı düşün neden sanki yıllardır bu oyunu kusursuz oynayıp şampiyonluklar kazanmış gibi ısrar ediyoruz her maçta.

    konya maçının eksiklerden dolayı zor geçeceği cumartesi gününden beri belli, yahu bu pas oyununun bu oyuncularla oynanmayacağını cidden kahvehanede ki adamlar söyler futbola bu kadar yön vermiş adamların bunu görmemesi ya da bu kadar ısrar etmesini benim aklım almıyor.

    cumartesi günü lider girdiğin haftaya salı günü rakiplerin eksik maçlarını kazanırsa 5. bitiriyorsun, umarım terimball'ın her oyuncuyla her takıma oynanmayacağını anlamıştır teknik heyet.

    (bkz: 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın