• 26162
    4 günde 5 puan kaybettik. hadi antalya maçı kazaydı da bu maçta oyun olarak kaybettik. takımımız gerçekten çok eksik. hem oyuncu olarak eksiğiz hem mental olarak eksiğiz. belhanda zaten pas hatası yapıyordu da kafası resmen sahada yok. gider miyim kalır mıyım diye düşünüyor sanırım. emre akbaba yoklar yoku. onun da sözleşme sorunları var. luyindama için tam hah diyorsun sonra bir bakmışsın üç golde de hatalı. işin özeti takımın genel olarak mental sorunları var. zaten nicelik olarak eksik olan takım son zamanlarda da nitelik olarak geriye gitti.

    yapabilirsek :
    belhanda alacaklarına karşılık gidecek.
    falcao alacaklarına karşılık gidecek.
    diagne 3-5 ne gelirse.
    etebo geri gönderilecek.
    luyindama 10 satılabilirse yine iyi.
    emre akbaba ve sekidika takasta kullanılabilirse çok iyi.

    gelecekleri ise hazır almak zorunda gibiyiz. tek sabır edeceğimiz sanırım onyekuru olur. o da gelirse.
    salih, aytaç sene sonu bekleyelim derdim fakat acil olarak orta saha lazım takımıza. emre, arda eksikliği ile bomboş kaldığını görmüş olduk. bir forvet almalıyız. gerçekten ama gerçekten golcü olmalı ya da dinamizm ile ön planda olmalı. tamamen örnek olursa ya gomis gibi vuracak atacak ya da elmander gibi baskın presi yapabilecek. luyindama satılırsa ozornwafor'un durumuna göre lisans çıkartılmalı ya da 6 aylık geçici bir adam alınmalı.

    hala sezonu kurtarabiliriz. lig uzun. sadece biz değil rakiplerimiz de bocalayacaktır. önemli olan tek şey yönetimin ya da kimler sorumlu ise onların iyi bir transfer sezonu geçirmeleri fakat önceki durumlar ortada iken bu da zor bir ihtimal.

    allah sonumuzu hayır eylesin. kazanırız, kaybederiz hiç önemli değil. önemli olan mücadele etmesi takımın. oğulcan çok kötü bir oyuncu olabilir, bu takıma yedek bile olmayabilir ama bugün kendinden onlarca kat fazla maaş akbaba, belhanda gibi futbolculardan çok iyi oynamıştır. bunu ister disipline bağlayın ister başka bir şeye.

    herkesin morali bozuktur evet ama enseyi karartmaya gerek yok. geçen sene de kayıplarımız oldu ondan önce de. biz istersek yapabiliriz. yeter ki inanalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın