• 485
    yine topun mütemadiyen bizde olduğu ama top ne kadar bizdeyse aynı oranda üretkenlikten uzak olduğumuz bilmem kaçıncı maçımız.
    hoş emre atılmasa, iyi kötü araya bir tane sıkıştırır, 3 puanı alırdık diye düşünüyorum ama kısmet de değilmiş demek lazım.
    yine de bu kadar kötü bir rakiple puanları paylaşmak zorunda kalmak üzücü.
    bir kere aşırı yavaşız, tüm maç boyunca set hücumu oynayacağız diye resmen rakibin bütün gediklerini kapatması için, tamamen topun arkasına geçebilmesi için adeta ayıp olmasın dercesine hazırlık paslarının suyunu çıkarıyoruz.
    tamam topla oynamak, topun bizde kalması, bunlar iyi hoş da üretkenlik olmadıktan sonra neyleyim %60-70 topla oynamayı.
    kaleye otobüs çeken takımların bu kadar yerleşmesine izin vermemen lazım, ufacık bir dalgınlığını değerlendirmek lazım, ne bileyim bazen bir taç atışından bulacağın bir pozisyonla avlaman lazım.
    gol dediğin şey bu kadar zor olmamalı.
    tamam oyuncularımız mücadele etmiyor diyemeyiz, hepsi de iyi niyetli, iyi basıyorlar, alanı kapatıyorlar ama sürekli gök gürültüsü olan ama bir damla yağmur düşmeyen hava durumu gibiyiz, kabız bir oyun oynuyoruz.
    daha sonuç odaklı, pozisyon odaklı, hızlı düşünen, bitirici noktada ortaya akıl koyabilen bir yapıya bürünmemiz lazım ama şöyle de tezat bir durum yaşıyorum maalesef;
    oyuna dinamizm katalım diye oğulcan, emre kılınç, ömer gibi oyuncular girince takım önce basıyor, rakibe nefes aldırmıyor ancak bitiricilik yok.
    ee, kalite katalım desek, bu sefer falcao, feghouli, emre akbaba gibi ayağı düzgün oyuncuları oyuna atsan bu sefer rakibe en ufak bir rahatsızlık yok, elini kolunu sallaya sallaya oyuna giren rakip stoperler görüyoruz.
    yapmamız gereken dinamizm ve kaliteyi harmanlamak ama kadromuz da dar.
    bu artık kadro mühendisliği konusuna giriyor.
    bu sene iyi kötü bu şekilde idare edeceğiz ama ara transferde en son omar'ın durumuna binaen bek ihtiyacı da oluştu ama asgaride taylan'ı yedekleyecek bir oyuncu ve, çevik ve bitirici bir forvet alınabilse takım bir kademe yukarı yönlenir belki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın