• 5246
    yaşım yettiğince gördüğüm başkanlar ve yönetim kurullarını değerlendirdiğimde, en başarılıdan en başarısıza doğru mustafa cengiz, ünal aysal, adnan polat, dursun özbek şeklinde sıralayabileceğim kulübümüzün yönetim kurulu. faruk süren, mehmet cansun, özhan canaydın yönetimlerini de gördüm ama çok da iyi değerlendirebileceğimi düşünmediğim için sıralamaya dahil etmedim. bunların arasında ünal aysal dönemini bile görece başarısız olarak değerlendiriyorum. yönetime yaklaşımımı gölge etme başka ihsan eylemem şeklinde özetleyebiliriz.
    2020-2021 sezonu sonrasında seçilecek yönetim için de tek beklentim de dursun özbek yönetimi gibi gölge etmemesi. beklentilerimi düşük tutmamın sebebini iki madde halinde açıklayabilirim.
    1. kulübümüz bir dernek olarak yönetiliyor. bu durum başkan adaylarımızın amaçlarını kendi popülaritelerini artırmak, kulüpten bir şekilde maddi kazanç elde etmek ve egolarını tatmin etmek ile sınırlıyor. kulüp kimsenin kendi malı olmadığı için borçları kapatmak, kar etmek, uzun vadeli projeler gerçekleştirmek gibi amaçlar sert muhalefetlere karşı günü kurtarmanın yanında ikinci planda kalıyor. bu maddeden kulübün satılması gerektiğini düşündüğüm çıkmamalı. böylesi bir durum bizim camia için oldukça sürreal. bu nedenle kulübün satılması senaryosunu kafamda kuramıyorum ve bu konu hakkında bir fikrim yok.
    2. o kadar çok başarısız yönetim gördük ki, ünal aysal gibi başarısız olacağını anlayınca bırakan, arkasında enkaz bırakan ya da dursun özbek gibi bir transfer döneminde parayı saçma sapan harcayıp gelecek üç dört yılı mahveden bir yönetim olmadığında benim için yeterli oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın