• 25766
    kötü bir kadroya sahip olmadığımızı, tek sorunun taylan'ın alternatifsizliği ve saracchi yokken mecbur kaldığımız emre taşdemir'in defansif zaafiyeti olduğunu söylüyorduk. kötü oyunun sebebinin hareketsiz falcao'dan medet ummamız olduğunu, babel'i kanatta oynatıp oyun temposunu yok etmemiz olduğunu, öbür kanada da feghouli'yi atıp savunma arkasına koşan hücum oyuncusu sayısını tamamen sıfırlamamız olduğunu anlatıyorduk.

    23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçında ve 28 kasım 2020 çaykur rizespor galatasaray maçında takım bu ağırlıklarından kurtuldu, adam gibi tempo yapıp rakibini boğdu. rakiplerine karşı diagne-oğulcan-emre akbaba hücum üçlüsüyle, falcao-babel-feghouli üçlüsünün rüyasında bile göremeyeceği bir üstünlük kurdu. futbolda sonucu isimlerin değil, sahaya çıkan oyuncuların performanslarının belirlediğini bir milyonuncu kez ispat etti.

    yarın diagne yerine babel de oynar, ortasaha göbeğinde feghouli yerine belhanda da oynar, emre kılınç yerine arda da oynar, oyun kurgusu aksamadan işlemeye devam eder. ancak olmazsa olmaz bir tek şart var, ileri üçlünün hareketli oyunculardan oluşması mecburi. 2020 senesinde durarak, bekleyerek, ağır aksak hareket ederek saldıran bir takım puan kaybetmeye mahkum.

    kadroda bu kadar eksik olmasına rağmen takımı psikolojik olarak gayet iyi hazırlayan ve sonunda doğru kurguyu bulan fatih hocama teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın