resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27201
    kayserispor maçında fatih öztürk’ün trene bakar gibi izlemesi dışında pozisyon vermeyen takım, kaleci ile karşı karşıya atılamayan pozisyonların olduğu maçta puan kaybedince, kariyerindeki bir zerre edemeyecek adamlar tarafından kendisine futbol dersi veriliyordu.
    şimdi 28 kasım 2020 çaykur rizespor maçında takım dakika 85 itibariyle 3-0 önde götürüyor ve takım, 6 haftadır yenilmeyen, hepimizde kötü izler bırakan rize deplasmanında gayet yeterli ve güzel oyun oynanırken, yukarıda bahsettiğim güruh bu başlığa uğrayamıyor. ancak maçta forma giyen futbolcuların başlıklarına gidip saydırmaya çalışıyorlar. oğulcan’ı oynat diyen adam şimdi 3 dakikalık performansla kerem’i oynatmıyor diye sitem ediyor, yabancı sıkıntımız olduğu halde fatih öztürk’ü aldı diye sitem ediliyor. sanki normal istediği adamlar transfer edildi de.
    ekleme:
    ha bir de babel arda falcao dönse görürüz diyenler olmuş. bilmiyorum nasıl izliyorsunuz ama falcao, diagne’den daha hareketli, güçlü değil. çok sevdiğiniz yönetimin 5 milyon verdiği adamı yedek bırakamazsın.
    babel zaten bu sezon takımı hızlandıran, forvette de gayet iyi iş yapan adamdı.
    arda ise bu sezon galibiyet serisinde takımı ileriye taşıyan tek adamdı. yani arda babel gitti takım uçtu diye bir şey yok. şu anda sövülen soso’yu incelemenizi tavsiye ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın