resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3530
    dursun özbek, mustafa cengiz, duygun yarsuvat, burak elmas, metin öztürk gibi başkan veya başkan adaylarından çok daha fazla yönetim tecrübesi olan, kulübe iyi hizmetleri olsa da son düzlükte felaket yönetmiş başkandır. saçma sapan bir tüzük değişikliği yapmış ve o tüzük değişikliği ile kendisinin başkanlığı bitmiştir. o dönem için idari ibrasızlık doğru karar olsa da, bugün için içinden çıkılamayacak sorunlar doğurmuştur. 2011 yılından beri 4 başkan seçilmiş ve duygun yarsuvat'ı bir kenara koyarsak diğer 3'ü görev sürelerini tamamlayamamıştır. bunun sebebi o gün verilen idari ibrasızlık kararıdır. bu idari ibrasızlık keyfi bir uygulama haline gelmiş ve bence kulüp için sorun çözme değil, sorun yaratma mekanizması olmuştur.
    ayrıca polat'ın genel kurulda hiç de azınsanmayacak bir gücü vardır.
    1992 yılında kalli'nin gelmesiyle ülkedeki yetenekli genç futbolcular toplanmaya başlamıştır. bunda fatih hocanın etkisi çok yüksektir ama adnan polat o dönemin futbol şube sorumlusudur.
    gerçi iyi yaptığı şeyleri bozmak gibi bir huyu olduğu için safting, kuzmanovski, mapeza gibi oyuncuları da transfer etmiştir.
    aynısını yine 2008 yılında da yapmıştır.
    velhasıl finali kötü yapsa da, başarılı yöneticilik dönemleri olmuştur.
    yönetici ve başkanlık yaptığı dönemde 4 lig kupası kazandığımızı unutmamak gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın