resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4269
    kendisinin mayıs 2021 seçimde aday olacağını düşünmüyorum, olmasın da zaten. başarısız bir dönem geçirdiniz sayın başkan, sebeplerini sayarak tekrara düşmek istemiyorum artık, burada daha önce yazdık çizdik, bir çok yazar tarafından da anlatıldı zaten. baskın seçimden sonraki 6 ay fena olmayan bir performansları var sadece, sonra tam bir fazia...

    dediğim gibi tekrardan aday olacağını zannetmiyorum, buna hem sağlığı izin vermiyor, hem de camianın tepkisini ve seçilemeyeceğini anlayacak kadar zeki bir insan olduğunu düşünüyorum.

    kendisinin yönetiminden ise 3 ismin ayrı ayrı aday olabileceği iddiaları var; abdurrahim albayrak, yusuf günay ve kaan kançal. bu iç isim seçime ayrı ayrı girsin, üçü toplamda 100 oy alamaz, birlikte girseler de alamazlar şu anda. abdurrahim albayrak'ın gireceğine de fazla ihtimal vermiyorum. kendisi kaybeden tarafta olmuyor gelde. kazanacak bir yönetim kurulu listesine girmesi muhtemel, seçime hiç girmeyebilir de.

    bu arada başkan adaylarıyla ilgili bir bilgi de vereyim. ozan korkut ve ekibiyle alakalı. ibre burak elmas'a kaymış biraz, onun adaylığıyla ilgili fikir birliği var sanırım, ozan korkut da muhtemelen yine yönetim listesinde bulunur bu ekibin.

    edit: takip ettiğim kadarıyla diğer başkan adaylarıyla ilgili bir kaç şey de ekleyeyim. metin öztürk adaylığını daha önceden açıklamıştı, ali fatinoğlu yine aday olur muhtemelen. buna ek olarak duygun yarsuvat'ın bahsettiği, statükonun ''çatı aday'ı'' olacak. burak elmas'dan zaten bahsettim.

    bu şekilde olursa 4 adaylı bir seçim görürüz, burak elmas ve çatı aday arasında geçer seçim, listesinin ve çevrelerinin camiadaki ağırlığı dolayısıyla burak elmas'ın kazanma ihtimalini yüksek görüyorum. liseci statükonun fazla bir etkisi kalmadı artık, mustafa cengiz'in kazandığı iki seçimde bunu gördük, inan kıraç elini ayağını çekti artık bu işlerden, onun geçmişte yaptığı göreve de camianın ''ağabeyi'' olarak duygun yarsuvat geçti, mayıs 2018 seçiminde dursun özbek 1361 oy almıştı, bu seçimde statükonun çatı adayı en fazla alsın 1500 oy. 2525 oy mustafa cengiz, 659 oy ozan korkut almıştı, fatinoğlu ise 207 oy.

    dediğim isimlerden 4 adaylı bir seçim olursa 2500-3000 arası oy burak elmas'a, 1500 civarı oy statüko adayına bekliyorum, kalan oylar da metin öztürk ve fatinoğlu'na dağılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın