• 7599
    kendi ile çelişen, henüz yeterince olgunlaşmamış bir kısım var ki sosyal medyada sesleri çok çıkınca çoğunluk onlar sanılıyor.

    -dün yönetime oyuncumuzu değersizleştiriyor satamıyor diyor; bugün de feghouli, belhanda, babel vs kadro dışı kalsın diyorlar.

    -dün niteliği geçtik nicel yeterlilik için transfer yapın bari diyor; bugün yine aynı nicel yetersizliğe rağmen şu oyuncular kadro dışı kalsın diyorlar.

    -fatih terim, ozan kabak ı oynatınca galatasaray defansı bir anda böyle bir çocuğa emanet edilir mi diye kızanlar; sekidika, emin bayram vs oynamayınca da hoca cesaretini kaybetmiş diyorlar.

    -portekiz liginin dibindeki takım stoperine bu kadar para harcanır mı, porto nun benfica nın göremediğini biz mi gördük diyor; bugün marcao 20 milyon eurodan aşağı satılırsa hainliktir diyorlar.

    -başka takımlar katakulli ile iş çevirince, kuralların arkasından dolaşınca iyi ki galatasaraylıyım diyor; galatasaray transferde hile yapmıyor, dürüstlüğünü korumaya çalışıyor diye de isyan ediyor.

    -hoca çıkıp konuşursa sahaya odaklansın diyor; konuşmazsa da hiç ağzını açmıyor kesin bir husumet var deyip velveleye veriyor.

    -mustafa cengiz çıkıp konuşuyor, her mikrofona başkan atlamaz, makamına göre hareket et diyor; başkan konuşmuyor, ancak iyi günde konuşur zaten diyorlar.

    -her fırsatta altyapıya önem verilmesi gerektiğini söyleyen, alt yapı hocasının maaşı şu kadar diyen tek adama altyapıya önem vermiyor, oyuncuyu önemsemiyor ki diyorlar.

    -organize ve profesyonel kötülüğe karşı gereken destek verilmiyor diyor; sonra da organize ve profesyonel kötülüğün maşalarının yaptığı karalama haberleri sorgulamadan galatasaray yönetimine, hocasına, oyuncusuna saldırıyor.

    yani diyor da diyorlar, örnek vererek bitmiyor.

    bu entrydeki amacım kesinlikle eleştirmeyin demek değil. veya bir fikri kötülemek de değil. örnek verdiğim eleştiriler içinde katıldıklarım da katılmadıklarım da var. sözlükte de bahsettiğim bazı örnekleri savunan yazar arkadaşlar var ama zaten amacım bunları değerlendirmek de değil. amacım sadece zıtlık peşinde koşan, hem ak hem kara diyen, altyapısız ve sağdan soldan duyduğu ile kendi değerine saldıran bir kesimin varlığını göstermek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın