resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4166
    türkiye'de başkanlık sürenin uzunluğu kulübü kendine ve başkalarına ne kadar fazla borçlandırdığın ile doğru orantılıdır. kulübün ağzına sıçarsınız, sürekli cebinizden içeri para aktarırsınız seçim günü geldiğinde de karşınıza rakip çıkmaz, çıkamaz. ne hikmetse esip gürleyenlerin hiçbirini göremezsiniz kürsüde. çünkü herkes galatasaray'dan ziyade kendi karizmasının derdindedir ya. ha ama işler iyi giderse de senden kötüsü yoktur. çünkü akbabaların ağzının suyu akmaya başlamıştır.

    ama allah razı olsun kendisinden. galatasaray'ı candan seven bir ekiple galatasaray'ın canına okuyan dursun özbek yönetimi'ne karşı tek aday olmuştur. kendisinden başka bir allah'ın kulu çıkıp da elini taşın altına koy-ma-mış-tır. iki kere iki dört. sonrasında da demokrasinin gereğini yapıp 6 ay sonra baskın seçime karşı bütün adayların hazırlanabileceği bir seçim yapmıştır.

    ben harbiden gelip gelip bu başlığa bir şeyler yazmaktan rahatsız oluyorum artık, her seferinde diyorum bu sefer susayım diye ama vallahi yediremiyorum ya. hataları var, yanlışları var eyvallah. evet kanat transferi yapılmadı, evet orta saha transferi yapılmadı eyvallah. elindeki adam gitmiyor inat etmiş, %15 indirime bile yanaşmıyor herif. kimi nasıl göndereceksin de oyuncu transfer edeceksin allah aşkına ya? ne istiyorsunuz? ali koç gibi 20 futbolcu alıp kulübü kendisi olmadan nefes alamaz hale getirsin mi istiyorsunuz? ben bu ülkeyi de insanını da çok iyi tanıyorum. el insaf be kardeşim, karşıdaki adam da düşmanınız değil. harcadıkları her bir kuruşu galatasaray'ın geleceği için hesaplayıp öyle harcıyorlar.

    geldiklerinde 50 milyon euro'ydu yıllık futbolcu maaşları. şu an %15 indirimle beraber 30 milyon euro. hala sırtında dursun özbek'in yaptığı fahiş sözleşmeleri taşıyor. bu 30 milyonun neredeyse 3'te biri sadece belhanda, feghouli ve falcao'ya ait. gerçekten ben anlatmaktan bıktım usandım riva'yı, florya'yı falanı filanı. bıraksın isteyebilirsiniz eyvallah ama birazcık saygı duyun yahu bu adamlara. bu adamlar galatasaray'ı ipten aldı, ipten. en azından bir saygı borcumuz olsun bu adamlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın