resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4162
    günahıyla sevabıyla sonuna kadar destek olacağım savunacağım başkanımızdır.
    her röportajında allah şifa versin yazık yahu adama demekten duramıyorum ki başkanlığa geldiği dönemde yaşına göre oldukça sağlıklıydı belliki hastalığının sebepleri arasında bir nebzede olsa galatasaray başkanlığındaki yaşadığı stresde var.
    bu adamcağız kayyuma devredilecek klübü aldı onlarca yıl sonra ülkede kâr açıklayan yegâne klüp haline getirdi yine yaranamadı.
    takımı hakkettiğinin bir kaç misli adamla doldurdular gönderip para kazanılmaya çalışıldı kimse gitmek istemedi , işe yarar testiyi suyla dolduranlar şımarık talepleri olanlar " galatasaray " duruşuyla reddedildi , para bulunulamadı , yükümlülükler yerine getirilemedi transfer yapılamadı işin özünde mevcut tabloda kabahati yokken elinden gelen herşeyi yaptı ama yine yaranamadı.
    sonra kimsenin uymayacağı en baştan belliyken sözüm ona bütçe kotası getirildi . irili , ufaklı tüm kulüpler veryansın ederken devletin koyduğu kurala riayet ederiz dedi aleme nifak sokmadı ama noldu tabi yaranamadı .
    2019 yaz transfer sezonunda falcao ve babel transferlerinden o kadar dili yanmış ki bu yıl 32-33 hatta 35 yaşındaki adamlara bir bilemedin iki yıl sonra sıfırdan yeni kadro kurulması gerektiğini bile bile çoğumuzun bir ömür boyu göremeyeceği paraları döküp galatasaray'ın geleceğini yakmadı ama yaranılmadı.
    bende her galatasaray'lı gibi bu takıma en azından acil bir defansif ortasaha bir defans arkasına sarkacak hızlı kanat gerektiğini biliyorum hatta mustafa cengiz'le konuşmadım ama eminim o da biliyor ama transfer yapmıyor .beyin ameliyatından çıkıp galatasaray'ı konuşan düşünen adam galatasaray düşmanı evet buna inanmamız lazım .
    albayrak'ı , günay'ı bilmem ama ben bu adamın iyi niyetine inanıyorum. herkes maddi anlamda zor günler geçirmiştir herkes kendisine güvenen insanlara morali yüksek tutmak için belki ilerde durumu toparlarız diye bakarız , hallederiz yada gelecek ay alırız demişliği vardır. maalesef başkanda bu yolu denedi ama bu kriz döneminde bu iki elemanın gitmezuuuk , indirimde yapmazuuuuk diye başkaldırması belliki başkanın tüm planlarını bozdu.
    taraftar küfrederken , teknik direktör ben istedim almadılar diye demeç verirken başkanda alın açık açık ögrenin dedi .askerde iki gün önce gelenin sonrakine emrettiği bir ülkede mobbing kavramıyla ilk defa tanışıyormuşuz gibi davranıyoruz hakikaten hayret-i mucip .
    kasımpaşa maçında feghouli denen zatın yaptıklarının sebebinide öğrendiğimize göre hem artık transfer sezonu kapandığına bunların bi yere gitmeyecegini de bildiğimize göre kadro dışı bırakıp missler gibi gençleri izleyelim derim. çıksın oğulcan , ali yavuz , kerem oynasın vurduğu top dağa taşa da gitse canları sağolsun deriz. sanki feghouli -belhanda ikilisi resital izlettiriyordu bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın