resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4160
    her uzatılan mikrofona konuşan ve konuştukça batmaya devam eden, kutsal galatasaray başkanlığı makamını işgal etmekte olan şahıs.

    sayın başkan yaptığınız yanlışlar sınırı aştı taşmaya başladı. dursun aydın özbek yönetiminden sonra genel kurul üyelerinin denize düşen yılana sarılır diyerek kullandığı oylarla geldiğiniz makamda, bir önceki yönetimin rezaletini aratmayacak hale gelmek üzeresiniz.

    başarısız geçen transfer dönemleri, takımın içler acısı oyunu herkesin malumuyken siz çıkıp milyonların önüne 2 futbolcuyu atamazsınız. ha atarsanız takımı neden sabote ediyor, takım neden bu kadar kötü diyemezsiniz. bu oyuncuların sözleşmelerinin altında sizin de imzanız var hatırlatırım sayın başkan.

    bugün sabah çıkıp, genel kurul yapmak istiyorum ancak 3-5bin kişiyi bir arada nasıl toplayabilirim gibi, bugüne kadar gösterilen tavırlarınızla tamamen uyuşan saçmalıkta bir cümle kurmanıza şaşırmadım doğrusu. ibra edilmeyen bir başkan olarak, galatasarayı mahkeme koridorlarında sürükleyen bir başkan olarak, zaten bu genel kurulu şimdiye kadar yapmış olmanız lazımdı. içinizde eğer gram galatasaray sevgisi bulunuyorsa bu ve bunun gibi kelime oyunlarına, bahanelere sığınmaz ve o işgal ettiğiniz koltuğu en kısa sürede bırakırsınız. bu kulüp ne enkazları atlattı sayın cengiz emin olun sizden kalan enkazı atlatmamıza öncü olacak bir ekip bulunacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın