resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4159
    çok üzüldüğüm başkanımız.

    ilk önce başta şunu belirtelim . başkan “ genel kurul yapılamaması “ konusunda haklı. pandemi yüzünden çok üyeli şirketler, dernek ve kooperatifler genel kurul yapamıyor. konuyla ilgili içişleri bakanlığı genelgeleri var.
    gene en son kasıma kadar askıya aldı bakanlık.
    kasımda yine muhtemelen ileriye atacaklar. yok yahu olmuyor işte. “yapılsın “ diyenlere hayret ediyorum. yalnız galatasaray değil, türkiye’de yüzlerce kurumda aylardır yapılamıyor.

    divan toplantıları bile online oluyor. hala nasıl böyle bilinçsiz, şuursuz konuşuyorlar!!

    adamcağız can derdinde, ffp anlaşmasını bitirip galatasaray’ı prangadan kurtulmuş olarak teslim etmek istiyor. bir salın, bir rahat verin..

    ayrıca uluslararası hukukta mücbir sebepler “force majeure” geçerli olur. corona pandemisi de mücbir sebeptir. onun için mobbing falan değildir yaptıkları kesinti, uluslararası hukuka uygun bir uygulamadır.

    sağlıklı zamanlarında yapmadığı iletişim hatalarını yapmaya başladı. hem üstünde çok baskı var, hem de onkoloji tedavisinin çok yıkıcı etkileri oluyor. ama gene de şartlar düşünülürse iyi götürüyor.

    şansızlığı yusuf günay ve albayrak gibi yardımcılara bazı görevleri delege etmek zorunda kalmış olması.... onlarda o görevlerin adamı değiller ne yazık ki.. kalan süresinde mali işlere boğazına kadar batmış kaan kançala ve şükrü hanedara ( yönetimde olmasa da idari olarak) bazı görevleri delege etmesi lazım. aynı zamanda ali dürüst misali kontrollü ve akıllı bir iletişim sorumlusuna demeç verme işini bırakmalı. galatasaray için, kendi için, herkes için..

    bütün bu olumsuzluklara rağmen fatih terimi en iyi idare edebilen başkandır. çok çok zordur fatih terimi idare etmek.. kendi bile kendisi gibi teknik direktörü idare edemez.
    alternatifi olarak gösterilen başkan adaylarını
    birkaç ayda paspas eder fatih terim çünkü önce karşısındaki adamın gözüne bakar hoca, adam mı, sözünün eri mi diye..
App Store'dan indirin Google Play'den alın