resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4155
    keşke görev süresi bitene kadar sussa, hiç konuşmasa dediğim başkan. her açıklaması ayrı bir skandal.

    samimiyetsiz, günü kurtarmacı, birbiriyle çelişen açıklamalar yapmakta. futbolcu indirim yapmak zorunda mı? kimi kime şikayet ediyorsun? ne satabiliyorsun ne de yönetebiliyorsun adamları. şimdi de fişlerini tamamen çektin bıraktın hocanın kucağına.

    birinden kurtulduk diye sevinirken bunlar musallat oldu. gerçekten insanları soğuttunuz kulüpten. nice değerli insan kaynağı içinden koskoca kulübün temsiliyetine bakan kurumlar, kişiler bu kadar beceriksiz, vizyonsuz olmamalı.

    uzun zamandır hastalığı dolayısıyla çok fazla bir şey yazmak istemiyorum hakkında, yine de aklımdakileri yazmayacağım. erken seçimi de çok istemiyordum gelen yönetime bomba kalmasın diye ancak her halükarda bu bomba kalacak belli oldu. o yüzden bir an evvel yapılsın ve bitsin önümüze bakalım. bunlar bu seneyi yakmışlar belliki, transfer yapamadıkları gibi olanı da mundar ediyorlar.

    kendisine acil şifalar diliyorum. uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun başkanın. ailesiyle nice güzel günler görsün, mümkünse galatasarayı da locasından takip etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın