resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4078
    çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. zira sayın başkanım, elinize gelen fırsatı teperken sadece galatasaray'ın bir sezonunu falan çöpe atmıyorsunuz. hatta hiç belli olmaz, bu yıl sportif başarı da gelebilir, ama yaptığınız şeyin galatasaray'a nasıl zarar verdiğinin umarım farkındasınızdır.

    ne yaptınız biliyor musunuz? size inanılmaz inanan, güvenen ve bu uğurda liselilerle canhıraş mücadele eden, galatasaray lisesi'nin önünde sizin için nöbet bekleyen taraftarın güvenini boşa çıkardınız.

    romantik bir bakış açısıyla söylemiyorum bunu. sırf siz bunu yaptığınız için, şimdi genel kurulda liselilerin sesi daha baskın çıkacak. "bakın biz demiştik" diyecekler. seçilmemeniz falan artık önemli değil ama, sırf bu psikolojik savaşın kazananını liseliler olacak şekilde siz ve yönetiminiz belirlediği için, getirip yine ihanet içindeki insanları başımıza başkan yapacaklar.

    ortalama bir yönetim performansı sergilemeniz bile yeterliyken, bu kadar iletişimsiz, bu kadar plansız olduğunuz için, umarım olmaz ama, çok büyük ihtimalle galatasaray'ın yıllarını çöpe attınız.

    taraftarın size güvendiği için bağırırken kısılan sesini, siz tüm güvenlerini kırarak çok daha uzun bir süre için kıstınız.

    geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın