• 5209
    daha önce de yazmıştım şimdi de yazıyorum transfer yapmaması gereken yönetimdir. euro olmuş 10 lira, ne stadyum geliri var ne avrupa.

    yayıncı kuruluşun da bu sene sıkıntı çıkaracağını varsayarsak doğru düzgün bir gelir kaynağımız yok. bonservissiz alabileceğimiz oyuncular belli, bunlar ya çok maaş istiyor ya da yeterli kalitede değiller. zaten uygun olsalar çoktan başka takımlar almış olurdu.
    bu sezonu bir şekilde atlatıp gelecek sezon hem ffp yasağının kalkması hem de hayırlısıyla corona durumunun normalleşmesi ile beyaz bir sayfa açabiliriz.

    bu sayfanın da sinyallerini transfer döneminde gündeme gelen oyuncularla verdik zaten. gündeme gelen oyuncular gemç potansiyeli oyunculardı. bonservis verememekten ve genel parasızlıktan alamadık, o ayrı mesele.

    bu adamlar pek cok taraftarımıza göre beceriksiz de olsalar iki önemli özellilleri var.
    1: iyi niyetliler ki eski yönetimlerden az çekmedik bu konuda.
    2: işi usulüne göre yapmaya çalışıyorlar başka takımların aksine. gerekirse hiç transfer yapmayalım ama oyunu kuralına göre oynayalım. kuralsızlık başımızı er ya da geç yakar.

    yapmaları gereken en önemli şey taraftarı dinlememek bana göre. dinlediler falcao'yu aldılar. dinlediler diagne'yi aldılar. dinlediler emre akbaba'yı aldılar.* * taraftar ne istediğini bilmiyor. hem genç oyuncu isteyip hem de her yıldız transfer iddiasını tt yapan bir kitle.

    en nihayetinde ben kendilerini tıpkı fatih terim'i desteklediğim gibi hala destekliyorum. bu yönetim ve fatih terim'den daha iyi bir opsiyon yok şu anda görünürlerde. tüketik hastalığı içerisinde de mevcut değerlerimize sahip çıkmaz bana göre yapılabilecek en mantıklı şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın