• 25357
    feghouli, babel, arda, belhanda gibi temposuz oyuncular ile kanat futbolu oynamaya çalışan takımımız.

    en acilinden tempolu futbolcu lazım bu takıma. 1-2 tane pırpır kanat ve dinamik orta saha şart. transferin bitmesine 3 gün kala nasıl olacak bilmiyorum.

    gerekirse sezonun geri kalanında çift forvet oynayalım. elimizde emre akbaba da dönünce forvet oynayabilecek 4-5 tane futbolcu olacak. feghouli, arda ve babelin aynı anda sahada olması takımın 9 kişi oynaması demek. bir de seri diyorlar ki allah muhafaza inşallah gelemez.

    feghouli, babel, arda gibi oyuncuların bundan sonra kesinlikle kanatta oynamamalı. sahada arda ve feghouli'den en fazla bir tanesi olmalı ve o da orta alanda oynamalı. babel de ancak 4-4-2 ya da 3-5-2 gibi sistemlerde santrafor olabilir. kanatlar sarrachi-emre kılınç, diğer tarafta da sağ açığa pırpır kanat şart. kanatların yedekleri de sekidika ve kerem olur. o zaman falcao ve diagne'nin de verimi artacaktır.

    taşlar yerinden oynayınca başarı garanti değil elbette ancak şu temposuz ve yavaş futboldan yıldım. lütfen artık hızlı ve güzel futbol izleyelim. yensek de yenilsek de maçları izlerken bir heyecan yaşar, keyif alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın