• 25235
    belhanda ile satacak olsa dahi sözleşme yenilemesi gereken takımdır eğer 2 milyon euroyu kabul ettiği doğruysa. hem düşük maaş hem de uzun sözleşme satarken elini güçlendirir. bununla birlikte belhanda'nın satılacaksa bile başakşehir ve fenerbahçe maçları varken satılmaması gerektiğini söylemiştim. çünkü etobo da hazır değil, ne vereceği belli değil. avrupa ligi ön eleme maçları da var. şu ortamda belhanda'yı satmak ihanet gibi. zaten 20 eylül 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı performansı ile de dediklerimi doğruladı. satacaksak bile fenerbahçe'yi de yenip gruplara kaldıktan sonra satmalıyız ki etobo da o zamana hazır olur.

    orta sahaya şimdilik 1 oyuncu yeter gibi gözüküyor. aslında dorukhan toköz bizim takıma cuk oturur. ancak ahmet nur çebi üstüne para vererek fenere verir yine bize vermez. ben idrissa doumbia yada ona benzer bir oyuncu ile orta saha transferini kapatacağımızı düşünüyorum. ama duyum muyum değil, tecrübe ve hissiyat.

    bunun yanı sıraumut meraş'ı da katabilirsek çok iyi olur. çünkü saracchi çok eforlu bir oyuncu ara sıra mutlaka sakatlıkları olacaktır. martin linnes'e açıkçası ben fazla güvenmiyorum. neden güvenmiyorsun derseniz. mecbur kalıp oyuna girerse iyi oynuyor. ancak tercih olarak sahaya sürüldüğünde çok bocalıyor. bazı oyuncular böyledir. mecburiyetten oynatıldıklarında iyi oynarken tercih olarak oynatıldıklarında sıvarlar.

    tabi bunlar şimdiki senaryo. ancak yüksek bedelli bir satış gerçekleşirse farklı şeyler konuşabiliriz. bence jean michael seri'den uzak durmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın