• 113
    bu ceza ile ilgili benim en anlam veremediği olay hem oyuncu alışta, hem oyuncu satışta dezavantaj yarattığı iddia edilmesi. böyle bir şey nasıl olabiliyor cidden çözmekte zorlanıyorum. galatasaray'ın sattığın kadar al cezası var o yüzden şu oyuncusuna az para teklif edelim. güzel kardeşim tam tersi olması gerekmiyor mu onun? önerdikleri para ile ihtiyaçlarımızı karşılayamıyorsak sattığın kadar al cezası varken neden satalım adamı? ya da oyuncu alırken sattığın kadar al cezası var çok para isteyelim. böyle bir şey olabilir mi ya? he oyuncuyu satmak istemiyordur kulübü orası ayrı mesele.

    beşiktaş bu belaya düştüğü zamanlar sudan ucuza marcelo, adriano, beck gibi adamları getirmedi mi? beşiktaş atınç'ı 6 milyon euroya, cenk tosun'u 25 milyon euroya, ciklet parasına aldığı marcelo'yu 8 milyon euroya satarken sattığın kadar al cezası yok muydu? onlara neden demediler sattığın kadar al cezası var az para teklif edelim diye? çalıştıkları ünlü menajer ile, kaz gelecek yerden tavuk esirgememeleri ile alakalı olabilir mi? şu cezayı alan her takımın oyuncuları tavandan satıp tabandan alırken bizde tam tersi olması insanlara nasıl mantıklı geliyor bunu ciddi anlamda idrak etmekte zorlanıyorum.

    william d'avila dışında hiç bir menajere para yedirmek istemememiz nedeniyle karşılaştığımız bir takım zorlukların şu yaptırıma mal edilmesi bana çok saçma gelmeye başladı artık. sen kaz gelecek yerden tavuk esirgeme, sonra bak bakalım alırken yüksek satarken düşük uygulamasının sattığın kadar al cezanla bir alakası var mıymış. sen menajerlere posta koyar yada kadrolu muhabirlerin aracılığıyla posta koydurursan onlar da böyle bariyer koyarlar önüne.
App Store'dan indirin Google Play'den alın