• 532
    öncelikle 20/21 sezonu için orta sahada eksiklik çektiğimiz doğru. ancak donk, ömer, belhanda, taylan, feghouli, jimmy ile bartuğ ve atalay'dan oluşan oyuncu grubu o kadar da kötü değil.

    şu an paramız yok. hareket kabiliyetimizi ortadan kaldıran uefa anlaşması var. önümüzdeki sezon maaş limitimiz şampiyonlar ligine katılım sağlayamamamız nedeni ile düşecek.

    bu durumda oyuncu satamazsak transfer döneminin sonunu bekleyip fırsat kollamak en uygun çözüm. bu dönemde eldeki oyuncularla idare etmek durumundayız. içlerinde bize 2 şampiyonluk kazandırmış isimler var. yabana atılacak veya küçümsenecek futtbolcular değiller. seneye limit kalkıyor. o zaman bu gün yaşadığımız zorluklar olmayacak. yani genç ve kaliteli oyuncuları opsiyonlu almayı beceremiyorsak kiralık kovalamak akla ve mantığa gayet uygun.

    üzülerek görüyorum ki galatasaray taraftarı akıl ve mantıktan çok uzak. olmayan parayla transfer diye tutturuyoruz. kimse elindeki yeteneği vadeli vermiyor ki haklılar da. çünkü vadenin geleceği güne kadar futbolcu ederini belki de 10'a katlayacak. esasen çok zor bir dönemdeyiz ve malesef taraftar olarak içinde bulunduğumuz koşulları kavrayamıyor veya irasyonel taleplerde bulunuyoruz.

    sabırla kurulacak takımı beklemekte fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın