• 566
    https://twitter.com/.../1295709717965279232

    galatasaraylı olduğundan çok parayı ve makamı seven utanmaz kişi, sahibinin sesi, alo fatih ve daha pek çok sıfatın sahibi. galataasaray başkanı için sarf ettiği sözler (köylü kurnazı, çarıklı, vs.) galatasaray lisesi'ndeki elitist kesimin mustafa cengiz (ve abdülrahim albayrak) hakkındaki düşüncelerinin yansıması. fırsattan istifade karın ağrısını yumurtlamış.

    diğer konu ise tamamen patronu turgay ciner'in hakkını korumak için taraftarı ve üyesi olduğu galatasaray'ı bile karşısına alabileceğinin göstergesi. fakat patronuna tasmasını tutan bir sahip gibi sadık olduğu için, ağza alınmayacak hakaretleri kendi kulübüne karşı kullanmaktan çekinmiyor. tabii bu da 12 numara gibi fenerbahçe'nin troll medyasına malzeme veriyor. 10 senedir şampiyonlar ligi'ne gidemeyen, birkaç senedir de şampiyonluk yarışının dışında kalan fenerbahçe hangi akla hizmet her gün ardı ardına transfer açıklayacak gelire sahip diye sormak yerine bankalarla yapılan anlaşmayı bahane ederek mustafa cengiz'e çatıyor. mustafa cengiz'in sorduğu şey de basit: "madem öyle neden limit belirleme anlaşmasına imza attınız?"

    cengiz'in yaptığı fair play'e sığmıyormuş. fair play? fenerbahçe'ye karşı fair play? evveliyatından beri çiğnenmemiş hukuk kuralı, yapılmamış şike türü bırakmayan fener'e karşı galatasaray başkanı mı fair play'e uygun davranmıyor? komiksin fatih.

    edit: tabii ki alo fatih bunun değil bunun müdürü olan mehmet fatih saraç için kullanılmış bir ifade. fakat dolaylı olarak altaylı da alo fatih'dir (hatta devlet bahçeli'nin alo fatihçikler diye bir ifadesi var*), zira erdoğan'ın isteği üzerine sansür yapılmasına ses çıkarmamıştır ve uzun yıllardır da havuz medyası'ndaki köşesini korumaktadır. bunun biat etmek anlamına geldiğini bilmek gerek. çoğu insan sansüre boyun eğmediği için bedel öderken altaylı gibiler hem koltuğunu korumuş hem de ahlaklı pozları kesmeye devam etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın