• 7532
    transferlere bakış açısı ile beni üzen taraftar topluluğu.

    mensah gelmesin, seri defans yapmıyor gelmesin, lemina sakat gelmesin o gelmesin bu gelmesin kim gelsin?

    şampiyon olan başakşehir'in son dönemde yaptığı bazı transferlere bakalım. robinho, demba ba, azubuike, mehmet topal, aleksic, skertel, chedjou, tunay torun, kerim frei, arda turan, adebayor, aziz behic.

    bakın bu saydığım bütün isimlere alındığı zamanki formları itibariyle burun kıvırırdı galatasaray taraftarı. adım gibi biliyorum. hepsi mi tuttu? hayır. ama tutanlarla adamlar iyi iş yaptılar yıllardır istikrarlı bir şekilde ilerliyorlar. denemekte fayda var böyle transferleri. her transfer onyekuru gibi bilinmez olup tutamaz, bazen sekidika gibi tutmadığı da olacak. o yüzden her transfer bilinmez olmamalı. bazen mensah gibi transferler de denenmeli. bakın vedat muriqi denendi oldu mesela adamlar şimdi iyi para kazanacak. burada fener ile adı geçmeden ona da burun kıvırmıştık.

    artık lütfen biraz daha yapıcı olalım transfer konusunda. hocaya, yönetime körü körüne güvenelim demiyorum, ama bazı şeyleri denemeleri için de fırsat verelim hemen yangın yapmayalım. bir diagne'den ağzımız yandı diye aman süper ligden futbolcu almayın durumuna gelmek doğru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın